Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем в задния диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем в задния диференциал

Първоначално публикуван от hristorama Преглед на мнение
    Търся да купя от някъде на по-добра цена от тази във Вестауто (300лв).
    Виж дали няма да пасне някой тампон за двигател от Мерцедес - и аз имат тоя проблем и се реши с Лемфьордер или Боге (не помня вече) за 71 лева.
    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
    Volvo XC90 D5 Executive '12
    Volvo XC60 D5 Summum '11
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

тампон може да се излее..... Голди го праща някъде моя и после изкара 3г. без проблеми (още си е здрав, де) май към 60-80лв. струваше цялата работа.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        ... Въпроса бе каква е причината конкретно. Корона ли, лагер/и на касетата ли, лагер/и на полуоска или на пиньона. За мен от самото начало 90% виновник е корона/пиньон и затова те питах за подробноти за шума...
        Причината е "шум" от триещи се части. В случая лагери на полуваловете и пиньона, и триенето между пиньона и короната. Друго не участва при проведения тест.
        Лагери на пиньона вероятно не са, защото "шума" го има само на задния капак. Лагери на полуваловете също могат да се елиминират, защото са сменени. Остава пиньон - корона. При голяма хлабина в зацепването им се получава шум.
        Тук въпроса е колко е нормален "шума" на този автомобил, предвид пълнолетието му. Същия шум го има и на предния диф.
        Според мен не е болка за умиране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X