Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сервиз автоматик?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: сервиз автоматик?

Първоначално публикуван от VETERAN Преглед на мнение
    Истината е следната - във всички ремонтни работилници за автоматици ( нямаме истински сервизи в България ) ще ви охлузят както трябва, защото се смята, че масата много не разбира от тия работи ( което е вярно) , а всъщност майсторите събират от една кутия едно, от друга друго и сглобяват да върви - освен фрикционите и понякога соленоидите всичко си е стара пръчка - сори за изказването , но и аз патих , платих, патих и накрая си купих книжа и сам свърших работата - вътре намерих само стари части , прегоряли ленти и разнородни съединители - та това е, дано не ви разочаровах!
    това не ме изненадва, но вземи сподели от кой сервиз си изгорял, за да предпазиш някой колега

Коментар

До: Re: сервиз автоматик?

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Специално в случая на автоматика му няма нищо, семеринг може да свени всеки кадърен майстор, а Румен е разглобил много такива джипове.
      самбо колеги може ли някой да ми каже как мога да си сменя в домашни условия маслото на автоматика дочух че се сменя гарнитура филтър някакви 12 болта и т.н. предварително благодаря!!!..

Коментар

Голям ентусиазъм те е обзел! В повечето сервизи ги е страх да сменят масло на АСК - ти в домашни условия!

В общи линии трябва да свалиш картеара на кутията, да го изчистиш, да смениш гарнитурата и филтъра. Картера го държат няколко болта. Моят съвет е да го смениш в специализиран сервиз.

Коментар

Колеги,много ме ошашкахте с тия реклами на Джемини.Аз съм правил ремонт на кутията и раздатката там-скъсана блокова ос,намерих друга кутия-комплект и ми я монтираха за един следобед.Поради покупката на новата се бях оръсил и им платих труда с почти месечно закъснение-без проблеми,смятам,че Жоро и Патрик са много читави пичове изобщо.Нямам представа защо са се получили негативизми от тяхната дейност.Все пак да не забравяме,че те и обучават много млади специалисти по програми за заетост и вероятно оттам се е получил луфт.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
            Колеги,много ме ошашкахте с тия реклами на Джемини.Аз съм правил ремонт на кутията и раздатката там-скъсана блокова ос,намерих друга кутия-комплект и ми я монтираха за един следобед.Поради покупката на новата се бях оръсил и им платих труда с почти месечно закъснение-без проблеми,смятам,че Жоро и Патрик са много читави пичове изобщо.Нямам представа защо са се получили негативизми от тяхната дейност.Все пак да не забравяме,че те и обучават много млади специалисти по програми за заетост и вероятно оттам се е получил луфт.
            Споко, и аз там правих БМВто! Има и доволни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X