Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сервиз автоматик?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: сервиз автоматик?

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Най-правилното място,на което трябва да отидеш е сервиз ДЖЕМИНИ,който се намира след околовръстното посока METRO на 500 метра след караулката в ляво.Там са най-добрите!
    Специално за този сервиз и аз имах високо мнение, докато не ми изчезна джипа от там. Посред бял ден, много неприятна работа. Добре че се намери след 3 седмици. Идеята ми е не да обидя някого, просто споделям моя опит с този сервиз. Като се намери имаше сериозен проблем с автомата и го оправих в един сервиз за автоматици на бул. "Черни връх".

P.S.

Може би тук не е най-подходящото място, но искам да благодаря на GOLDY за оказаната помощ и съдействие в последвалото "изправяне на крака" на колата ми.
    YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
    XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
    WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
    KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

е как ти изчезна джипа бе човек. таман бях решил за джемини. моя го крадоха веднъж, а втори път ще му дойде много. там охрана няма ли?
      а да попитам има някакви настройки за автоматика, жила някакви при инжекциона и т.н. знае ли някой как се правят. при мене като го карам с малко газ трудно включва втора скорост, като му дам нормално газ си ги превключва екстра

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
        маргел на карулката на врждебна,отзад е сервиз BMW-awtomatic търси Коце знае какво прави
        а да търси Боби ?
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

колега klamat , я ако възможно по-подробно , че другата седмица на тия убавци ще трябва да им оставя джипа за два дни .................
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            колега klamat , я ако възможно по-подробно , че другата седмица на тия убавци ще трябва да им оставя джипа за два дни .................
            Историята е следната.
            Отивам да оправим тръбичките за охлаждане на автомата (смяна с нови) и други малки неща смяна на масло и т.н. Оставям го и си тръгвам. От понеделник до сряда се чуваме редовно с приемчика. В сряда към 18.00 ми се обажда човека (чакам да ми каже, че е ок и да отивам да го взимам) а той ми казва, че е откраднат. И почват едни застрахователи-полиция и т.н. След три седмици (аз вече се оглеждам за нещо ново, защото надеждата да се намери съм я загубил вече – застрахован е в ЛевИнс все пак) към обед ми се обаждат от 9 РПУ, че са намерили колата. Докато го видя на полето джипа, че е що годе читав ми се беше свило всичко в мен. И така. После огледи разправии, помощта на Голди и това е. Основният проблем беше в автомата, явно „временните ползватели” бяха скачали от някъде, защото новите тръби за охлаждане бяха скъсани (това си е фабрична болест на този модел, ако му вдигаш много-много предно дясно колело) и се наложи последвала смяна на хидротрансформатора и маслената помпа на автомата. Цената няма да ви ч казвам, ама е сериозна. Сега чакам от застрахователя нещо, но със сигурност няма да е сериозно.

За сведение автомобилът е Cherokee 4.0/1996/AW4/NP242 и има газов инжекцион BRC

P.S.
            Един ден преди да изчезне му купих части (амо.., пружини, демпфер, тампони и др за около 1200 – 1300 лева)
            Какво да се прави беше през страстната седмица – сряда

Това е на никой не пожелавам това изживяване особено в нашата мила страна.
            YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
            XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
            WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
            KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

До: сервиз автоматик?

Немам думи ................Стискайте палци , че моя си е там . Даже преди малко Дима провери дали е наистина си е там . Ама с много съмнения че по колата се прави нещо ..................Май наистина ще се наложи да забравя за тях .
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абсолютно вярно - разказали му по телефона че колата е разглобена и се работи усърдно по нея. И спокойно си лъжат като знаят че е във Плевен и няма как да провери. За ама аз съм тук и отидох на проверка.... "Я в охуе дорогие телезрители!(с)".... колата си седи където я е оставил вчера и не е мърдала от там, камо ли да се работи по нея...БАСИ ИЗМЕНКЯРИТЕ!
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Re: сервиз автоматик?

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                  Още една идея от мен. Коко - Дългия кв. Малинова долина ул. първа , пряка е на бул. Климент Охридски по посока околовръстното от дясната страна. Доказал се е при ремонт на автоматици. Много хора са останали доволни от работата му.
                  Може ли да ми дадете някакъв телефон или повече информация за цените му? Проблемът ми е, че нищо не разбирам, признавам си, но ме стеснаха с цени. Става въпрос за автоматична скоростна кутия на Сеат Ибиза 1.8, износени пакети, за ремонт ми искат 1600лв....

Коментар

До: Re: сервиз автоматик?

Първоначално публикуван от retrybg Преглед на мнение
                    Може ли да ми дадете някакъв телефон или повече информация за цените му? Проблемът ми е, че нищо не разбирам, признавам си, но ме стеснаха с цени. Става въпрос за автоматична скоростна кутия на Сеат Ибиза 1.8, износени пакети, за ремонт ми искат 1600лв....
                    За съжаление всички сервизи за автоматици са оборудвани с броячни машини (мамицат им) и ремонтите са в хиляди левове.

Лошото е, че май Джемини е най-малкото зло! Звъниш им през ден, ходиш да ги тормозиш и това е. Иначе в Джемини знаят какво правят и ако решат ще свършат работа.

Коментар

Здравейте колеги,четейки тази тема видях,че някой спомена сервиза на бул."Черни врьх".Моята Джипка е там и утре ми обещаха да си я взема с отремонтирана скоросна куутия.Пиша "куутия"защото ми иде да извия от сумата която ми се вьрза.За това колега не отлагай смяната на каквото и да е по скоростите.
                      П.С.Става вьпрос за Гранд Чироки ZJ 5,2

Коментар

Първоначално публикуван от jorovia Преглед на мнение
                        Моята Джипка е там и утре ми обещаха да си я взема с отремонтирана скоросна куутия.
                        П.С.Става вьпрос за Гранд Чироки ZJ 5,2
                        След като си я вземеш би ли споделил, какво са и ремонтирали и какъв е резултата ?
                        LZ1RED

Коментар

Голям сервиз-големи лъжи...
                          Имам един познат прави само скоростни кутий...
                          Те т'ва е Баце...

Коментар

Сега остава да кажеш къде е тоя човек!?

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                              След като си я вземеш би ли споделил, какво са и ремонтирали и какъв е резултата ?
                              Основен ремонт на цялата кууутия,защото беше помляна цялата.Колкото до резултата - Димата каза:"АЗ НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ"след като покара ДЖИПКАТА и се покатери с нея на неговото баирче до тях.

Коментар

Истината е следната - във всички ремонтни работилници за автоматици ( нямаме истински сервизи в България ) ще ви охлузят както трябва, защото се смята, че масата много не разбира от тия работи ( което е вярно) , а всъщност майсторите събират от една кутия едно, от друга друго и сглобяват да върви - освен фрикционите и понякога соленоидите всичко си е стара пръчка - сори за изказването , но и аз патих , платих, патих и накрая си купих книжа и сам свърших работата - вътре намерих само стари части , прегоряли ленти и разнородни съединители - та това е, дано не ви разочаровах!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X