Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с мигачите на чероки 2.1тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с мигачите на чероки 2.1тд

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    ...."дърпалката" (ключа) за фаровете и/или куплунга към него, сменят се с нови.....
    Здравей дядо Владо , даде ми го тоя съвет миналата година май , но шибаното любопитство ме кара да гледам в карантиите и да си обяснявам проблема
    Това с нагорели пъпки си го отработвам на Балкана и Ижа, по центровки и релета. Май ще си ги извадя на ЦК ключета .
    Днес ще разглобявам ключа за фарове .
    За мигачите и чистачките се оказа контактният ключ отдолу - нагоряла връзка , на една жица са ..
    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      ...."дърпалката" (ключа) за фаровете и/или куплунга към него, сменят се с нови.....
      - именно. Дядо е забравил да спомене, че дърпалката се вади като се натисне едно метално бутонче от долната страна на самия ключ, след което лостчето излиза свободно и се развърта една прорязана шайба, държаща самия ключ към таблото.
      Като временно решение може да опиташ да извадиш лостчето и обиилно да напръскаш с WD-40. Проработва за малко, но си сака ново

Поздрави !
      п.п. поне на 3-те XJ, които съм имал, контактният ключ не прекъсвеаше веригата за фаровете

Коментар

Разкулачих целия ключ , почистих пъпките , смазах , сглобих , сложих и днеска проблема продължава .
        Ще вадя фаровете на ЦК ключе . Некви реленца се съсаха да бръмчът под кората долу . УФ ....майката .
        а мигачи и чистачки са ок вече , нагоряля връзка в главния ключ отдолу беше проблема .
        Само като закачвах всичко наново някаква особена жица с особен накрайник / двоен / не се сетих от къде я свалих .
        Не виждам нещо подобно женско където да я мушна ....
        Май ще търся колега да видя кое как е ....
        Някой ако знае да драсне моля...

Коментар

За да може да се ориентира някой, който би могъл да ти бъде полезен, ще трябва да посочиш в профила си откъде си. Ако ти си във Варна, а аз във Видин, ще ние трудно да се видим - 550 км. са си доста за телепортиране.
          Успех!
          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
          First impression is not always true. Get inspired.
          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X