Колеги помагайте изчезнаха ми мигачите,а аварийните ми работят.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с мигачите на чероки 2.1тд
Свий
X
-
От: Проблем с мигачите на чероки 2.1тд
Ако си сигурен в конзолата и двете посоки са се изгубили наведнъж, виж общия проводник дето отива към конзолата - + или минус, не знам кой е. Ако алармата ти прицъква мигачите, и ако както казва колегата бушона е един, трябва да е или реле, или конзола (или връзките към нея), няма какво друго да е, поне според беглите ми познания
Ето и една тема, може да ти помогне: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=108125Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
-
Здравей, имах същия проблем на черокито. Като го разкатанчих и се поразрових в сервизната книга открих, че аварийни и мигачи са на различни релета. Та ако ти се прецака релето на мигачите нищо не пречи да си имаш аварийни. Смених релето с такова от ладаи сичко се нареди. Също така провери дали имаш изгоряла/и крушка.
Позрави, дано съм бил полезен !!!
Коментар
-
За да не пускам нова тема за едно и също , ще ползвам темата на колегата .
Проблема е че ми чезнат мигачите и чистачките .
Когато запаля джипа трябва да върна ключа мноооого внимателно , почти на границата да изгасне , за да тръгнат мигачите и чистачки .
Хелп .... Ключа за мигачите на кормилото разглобих , почистих , смазах и т.н. ок е .
!!!!!!!! ???????
Коментар
-
Проблемът ти най-вероятно не е в превключвателя за мигачите, а в шалтера на контактния ключ отдолу /xj Ignition switch/. От него се захранват всички консуматори, който работят в положение RUN. Може би са нагорели контакти и трябва или да се смени самия превключвател, или да се отвори, огледа и да се почистят контактите, ако е възможно. Ето схеми на изводите и веригите, които се захранват:
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Благодаря колега , и аз смятам че е там проблема , но нямах схема . На такова шибано място под кормилото е ........... че много англ майки го отнесоха)))
опс , забравих да пиша и за друго - фаровете ми изключват и включват когато карам повече километри . От контактният ключ е , смятам че пластинката която
дава ток за фаровете е биметална , пъпките нагорели леко с времето и като дава контакт нагряват, и пластината отделя . Някой може ли да сподели мнение
....... !!!!
Утре ще отворя ключа и ще споделя резултати .
Коментар
-
Първоначално публикуван от charek Преглед на мнение...Някой може ли да сподели мнение.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар