Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вървене Вранглер YJ 2.5 моноинжекцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вървене Вранглер YJ 2.5 моноинжекцион

Колега, а по какво го определяш че е 103 ? Аз като го регистрирах в КАТ го писах 121 щото ме питаха колко е, че беше със стария сив талон, а там не пише и аз си мислех че има само 120 коньови 2.5 ци. И също ми е интересно километража ти има ли мили, понеже някъде пишеше, че европейската версия била 103 коня, предполагам тя ще е само в километри.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

Написах ти колко коня, ама явно няма кой да прочете- TBI мотора е 121 к.с., MPI мотора е 130 к.с., но ги развиват някъде около 5000 оборота. За евроверсията незнам, това за американските и конските сили са по тяхния стандарт. Ако искаш да разбереш по евростандарта колко е намери конвертор.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Премери компресията на цилиндрите. Поне се проверява лесно. Много е вероятно това да е проблемът и там да се губят кончета.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Re: Вървене Вранглер YJ 2.5 моноинжекцион

Колеги, може ли да ми препоръчате някой къдърен газаджия, преди месец ходих на реглаж уж перфектно всичко, но джипа не върви. Сега го пробвах и на бензин и установих, че над 3000 оборота на бензин върви осезаемо повече. Искам някой който разбира да ми прегледа цялата уредба, включително плочката която е сложена дали е подходяща. Разхода ми е голям с 20 лв минавам към 50 мили по километраж, но според мен реално са около 50, макс 60 км а не мили, въпреки показанията на километража който е в мили. При сравнение с GPS отговаряха горе долу на км, а не на мили. Иначе вървенето на бензин ме изненада приятно доста по добра динамика има. Изпарителя ми е BRC AT90E - 100KW, сменил съм му мембраните с български, че такива имаше като го бях разглобил, ако са неподходящи или самият изпарител е неподходящ моля някой който разбира да пише.
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X