Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисли по един Черок - заслужава ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мисли по един Черок - заслужава ли си?

Колега моя гранд навремето като го взех включваше изключително трудно , но след смяна на маслото в раздатката с правилно започна да си влиза абсолютно нормално
    Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
      Има такива масла и то много добри.Цвета при маслата не е като при вината.
      Ей, Тяна, я да не говориш за изкуство!
      пп: И при маслата е, като при виното-прави се този цвят, който се продава!

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
        Ей, Тяна, я да не говориш за изкуство!
        пп: И при маслата е, като при виното-прави се този цвят, който се продава!
        Не знам, комунисти ли са станали хамериканците, ама прекаляват с това червено. При мен всичко е червено - антифриз, спирачна течност, серво на волана, раздатка и АСК. Пишат по manual-ите, че "се използва специфично оцветяване" за по-лесно установяване на течове. Ама като всичко е червено (да не говорим, че в раздатка, АСК и серво на волана е все един и същи ATF+4), какви течове по-лесно ще установиш, ако видиш червена локвичка под колата
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Относно маслото в автоматика; във фирмата купуват точно жълт наливен ATF за програмният струг, може и там да е сипан такъв , че е по ефтин.
          Относно проблемът с бавните; за да превключиш на бавни трябва да преместиш лоста надясно и назад, моят Черок когато го взех това движение настрани се правеше с двете ръце + яко напъване, просто явно този режим не е ползван и лоста в основата беше ръждясал. Процедурата е сваляне на централната пластмасова конзола, пръскане със срей, клатене наляво-надясно, смазване и сега всичко е наред.

Коментар

Аз имам по-добра идея - пиши на Zahari, аз му продадох моето Чероки, 2.1 дизел, 1995 год, но гледам, че той се вози на другия си джип, щото е по-нов. Та ако Zahari е навит, може да ти продаде Черокито за около 2000лв. Само двата му диференциала струват повече

Коментар

По-ефтиния ATF който не е червен струва 30-50лв литъра и го сипвам на Мерцедес и Ауди .Това на стругове,мотокари,селскостопанска и строителна техника е нещо много различно от ATF и го именуват по друг начин.
              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
              Grand 3.1TD
              0898 620 306 Стоян

Коментар

@Ivorus: Мисля, че направи правилния избор, да ти е ЧЕСТИТ, и чакаме тема!
                Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                  @Ivorus: Мисля, че направи правилния избор, да ти е ЧЕСТИТ, и чакаме тема!
                  Хм, тя новината се разнася като прериен пожар, дори около моята скромна във форума личност :-)
                  Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X