Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Миризма на конски акита в купето. Мислех че съм настъпал нещо но явно е от изпарител

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Миризма на конски акита в купето. Мислех че съм настъпал нещо но явно е от изпари

Току що звъннах в Бриколаж имали такива спрейове но май не са точно от тези SANET.
    Консултанта ме пита дали трябва да има контакт с изпарителя спрея или не!?
    Нали НЕ е правилния отговор? (питам да не сбъркам )
    V10

Коментар

От: Миризма на конски акита в купето. Мислех че съм настъпал нещо но явно е от изпари

Първоначално публикуван от rustson Преглед на мнение
      Току що звъннах в Бриколаж имали такива спрейове но май не са точно от тези SANET.
      Не. Правилният отговор е Да.
      Толкоз е и консултант.
      Последно редактирано от Пенчо; 27-06-11, 16:02. Причина: доп

Коментар

То там е най- бъкано с гняз.

Коментар

Вместо да се занимаваш с Бриколаж, що те звънна на Бомар?

А иначе за контакта - като натиснеш бутона на спрея, оставиш го да пръска и затвориш вратите, вентилатора 10 минути ще върти вътрешния въздух през изпарителя. Така че контакт ще има.
          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
          Volvo XC90 D5 Executive '12
          Volvo XC60 D5 Summum '11
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Не. Правилният отговор е Да.
            Толкоз е и консултант.
            А дали консултантът не е питал дали спреят може да се изпръска директно върху изпарителя? Защото в "Бриколаж" имаше точно такъв (към флакона даваха и пластмасово маркуче, дето да го завираш на по-труднодостъпни места), а по-горе ти говориш за препарат, който се поставя в купето.

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
            ... А иначе за контакта - като натиснеш бутона на спрея, оставиш го да пръска и затвориш вратите, вентилатора 10 минути ще върти вътрешния въздух през изпарителя. Така че контакт ще има.
            Този, дето го продаваха в "Бриколаж", май правеше нещо като пяна. Ако го изпръскаш в купето се съмнявам, че ще има особена полза.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              А дали консултантът не е питал дали спреят може да се изпръска директно върху изпарителя? Защото в "Бриколаж" имаше точно такъв, а по-горе ти говориш за препарат, който се поставя в купето.

Този, дето го продаваха в "Бриколаж", май правеше нещо като пяна. Ако го изпръскаш в купето се съмнявам, че ще има особена полза.
              Тези, дето пръскаш питата, може и да вършат работа, но при свален изпарител.

Тези с пяната не ги знам, ама надали ще помогнат.

Идеята е газообразния убиец на плесени, да проникне навсякъде по вентилацията.
              Последно редактирано от Пенчо; 27-06-11, 16:24. Причина: доп

Коментар

Ами писах и на тези в Бомар и чакам отговор. Но като им гледам сайта ми се чини че продават на едро на търговските вериги, защото първо нямат цени и второ виж какво пише тук:
                http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...mid=28&lang=bg

Чавдаре и аз точно затова се зачудих защо ме попита дали ще има контакт(помислих си пряк контакт) с изпарителя и затова му казах не. Но ме увери че имали и от двата вида.
                Питах кой точно да взема тъй като булката ще мине след работа и ще го купи тъй като на мен ми е на 10л нафта най-близкия бриколаж!
                V10

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Тези, дето пръскаш питата, може и да вършат работа, но при свален изпарител.

Тези с пяната не ги знам, ама надали ще помогнат.

Идеята е газообразния убиец на плесени, да проникне навсякъде по вентилацията.
                  Ами точно по тази причина консултантът е питал колегата какво му трябва!

... Чавдаре и аз точно затова се зачудих защо ме попита дали ще има контакт(помислих си пряк контакт) с изпарителя и затова му казах не. ...
                  Мисля, че си му отговорил правилно, защото ще ти е малко трудно да напръскаш директно питата на изпарителя.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Спрея с пяната се пръска директно върху изпарителя и в отворите на вентилацията. После се втечнява и изтича през дренажа. Това го правя и на 2те си леки коли есен и пролет + при смяна на поленовия филтър ако ми се стори замърсен.
                    Изпарителя на Jeep се чисти така: http://www.wjjeeps.com/hvac_clean.htm
                    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Ами писах и на тези в Бомар и чакам отговор. Но като им гледам сайта ми се чини че продават на едро на търговските вериги, защото първо нямат цени и второ виж какво пише тук:
                      http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...mid=28&lang=bg
                      Като видях тоя линк се сетих, че съм виждал тия спрейове Sanet и в Хит в Младост.
                      ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                      Volvo XC90 D5 Executive '12
                      Volvo XC60 D5 Summum '11
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Може да има теч на фреон от изпарителя и пак да има климатик. Малък теч ще скапва климатика бавно. С месеци. Като на колегата:

"Вече два пъти го пълнят, проверяват за течове, надуват и не зная какво още. Работи 2-3 месеца и пак старата песен. Идеи ?"

Такъв малък теч от изпарителя със сигурност ще разняса миризма на конски лайна. И много малки количества миришат ужасно. Мирише фреона. Не маслото. Не оцветителя. И миризмата се се променя с концентрацията. Като лайната и пръднята - не миришат еднакво.

Миризмата на плесените е по скоро като на урина. Топла. Застояла. В буркан на слънце. За отстраняването и съм снапълно съгласен с мненията по горе.

Винаги съм изпитвал затруднения с описанието на миризми.
                        Ако съм прекалил с прилагателните, триите смело.
                        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

просто идеално ти се е получило с прилагателните
                          V10

Коментар

Такаа...
                            вчера писах както казах на мейла на бомар и днес сутринта ми отговориха, че няма никакъв проблем да ми го доставят до адрес в София.
                            Преди 5 мин мина една синя шкода с WD40 надпис на нея и ми оставиха 2 флакончета(25,50лв за двете).
                            Довечера ще пробвам и в рамките на следващата седмица ще пиша какъв е резултата и дали си е отишъл коня...
                            V10

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X