Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep KJ Light bar проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep KJ Light bar проблем

Даааа, опитах днес и звънях на 2-3 магазина изровени от нета, които продават 3M, но модел THB няма. Предлагат ми VHB на 3М за 4.05 лева за ролка от 1.5 метра, което е крайно съмнително за мен. Хич не ми се чака отново, но явно ще се поръчва от чужденеция лепенката. А толкова ми се искаше да ги изпробвам по трънските баири през предстоящия уикенд.
    Колкото до допълнителните средства...то човек като се хване на хорото - така е. Може ли да ми стоят в багажника или хола .
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Във всички случаи трябва да вземеш други лепенки - тия на снимката са много "икономично" поставени - има празни участъци. Идеята за лепенки е, може би наистина най-удачната - ще се наложи да го презалепяш периодично, но това е бял кахър в сравнение с дупки или ТНТМ - импровизации. Предполагам си се осведомил, че багажник от по-горе обсъжданите е от порядъка на > 200 лв., заедно с цената на лайт-бара да не стигне до "мопарските" (макар, че гледам ги в някакъв техен сайт по 600 и кусур $ ). Ако ти се рискува - повдигни лентите (псевдо-улуци ) и виж, както пише Злой, дали няма някоя фабрично затапена дупка или гнездо. Със сигурност лентите ще се счупят / скъсат / прецакат и няма да искат да легнат обратно, но пък вече знаем - може да ги залепим с ЗМ.
      Разгеле...!!!

Коментар

Значи човека си има монтирани стойки..... Предния краи е захванат по някакъв начин. Бих исползвал същите монтажни места, просто бих направил"дъно", което влиза и се захваща под наличното оборудване.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Значи човека си има монтирани стойки..... Предния краи е захванат по някакъв начин. Бих исползвал същите монтажни места, просто бих направил"дъно", което влиза и се захваща под наличното оборудване.....
          Здравей и благодаря. Стойките ги имам, но те са доста по-назад от мястото, където трябва да седи light bar-a. В една от снимките в тази тема (поглед отгоре) се виждат стойките. Light bar-a трябва да е на гладката повърхност на около 7 см от предното стъкло. Реално за да последвам съвета ти трябва да направя дъно с П-образни краища.

Коментар

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
            Здравей и благодаря. Стойките ги имам, но те са доста по-назад от мястото, където трябва да седи light bar-a. В една от снимките в тази тема (поглед отгоре) се виждат стойките. Light bar-a трябва да е на гладката повърхност на около 7 см от предното стъкло. Реално за да последвам съвета ти трябва да направя дъно с П-образни краища.

Е па нАправи........

Колко пари ти излезе това чудо?
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Е па нАправи........

Колко пари ти излезе това чудо?
              Честно казано не знам...в смисъл поръчахме няколко неща и joro_cska движеше освобовжаването от митница и плащах накуп по няколко такси. Мисля 230 долара себестойност и транспорт до БГ + около 65 лева мито и ДДС. Оригиналния беше 650 долара, отделно в сайтовете, където проверявах транспорта беше по 200-300 долара, отделно мито и ДДС и отделно 7 малки и една голяма дупка на тавана за монтаж.

Коментар

Тодоре, не знам.......

Ако не успееш да го присадиш на джипката - пак ти повтарям: подобни подаръци приемам на драго сърце....... Обаче за 4 крушки и една пластмаса срещо 230 мъртви хамерикански президента, плюс 65 лева, плюс 20 прОцента ДДС не давам...... Така че мъсли за "дъно"......

Коментар

ДДС-то и митото са част от 65-те лева. Само за инфо - засега ще го мисля. Пък и имай предвид, че колкото и да е менте си е различно за различните МПС-та. Ето например как грозноо седи на "големия брат".
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo.jpg
Прегледи:1
Размер:17.2 КБ
ID:5278977

Коментар

100% недей да дупчиш нищо, ако трябва ще намерим от това фолио , колко му е?
                    Иначе видя ли ги как светят на тъмно???
                    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                      100% недей да дупчиш нищо, ако трябва ще намерим от това фолио , колко му е?
                      Иначе видя ли ги как светят на тъмно???
                      Не съм го подвързвал още електрически. Това е що годе бял кахър в сравнение със закрепването, но си има малко играчка с кори и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
                        ДДС-то и митото са част от 65-те лева. Само за инфо - засега ще го мисля. Пък и имай предвид, че колкото и да е менте си е различно за различните МПС-та. Ето например как грозноо седи на "големия брат".
                        [ATTACH=CONFIG]332983[/ATTACH]
                        E, па не е чак толкоз грознУ...
                        250 долареса за (със сигурност) китайски продукт Ба-а-а-а-ровьец си Ти-и-и-и...
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Тодоре, аз бих монтирал това нещо само след изработване някаква допълнителна монтажна основа, която да осигури залепване върху тавана на по-голяма площ, както и да позволява разглобяване чрез отделяне на горната част с фаровете от основата. Така ще е достъпна вътрешността за смяна на крушки, оглед на ел. инсталация и т.н. Намери някои, които се занимават с изработване на елементи от смола и стъкловлакна. Там евентуално биха могли да ти направят основа от стъклопласт, като я изработят в подходяща форма по контура на горната част /Light bar-а/. Така хем залепването ще е на достатъчно голяма площ, хем ще имаш достъп до вътрешната част на фаровете.
                          Успех!
                          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                          First impression is not always true. Get inspired.
                          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Защо не го залепиш с K+D .
                            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                            Grand 3.1TD
                            0898 620 306 Стоян

Коментар

А защо първо не пробваш как светят като са монтирани там и после не си усложняваш живота ?

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                                Защо не го залепиш с K+D .
                                Ще проверя какво е това, но залепя ли го както е сега, то после трябва да се отлепва при смяна на крушка или друг проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X