Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен шум + тропане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Странен шум + тропане

Веригата на раздатката в рокауто с доставката излиза към 200лв.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Майстора, който диагностицира колата продължава да твърди, че ми трябва чисто нова раздатка, а не само верига, понеже зъбите на колелата вътре също не били наред.. Като цяло, не съм сигурен дали друг път е правил нещо такова, затова и питам тук, преди да съм се хванал на голямото хоро.. Някой има ли опит с майстори за подобен тип проблеми в Пловдив/околността и, ако не, дали има човек който може да ми препоръчате за диагностика някъде другаде?

Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от bfiery Преглед на мнение
        .... дали има човек който може да ми препоръчате за диагностика някъде другаде?....
        Сф-то - Дима "Куадра" - 0878 9ЧЧ6О6
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Можеш на 100% да се довериш на Димата!!!
          Има и ребилд китове и т.н. , недей да вярваш на неук майстор!
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Това е твоя човек в Пловдив:
            ssspeed 0898/620306 - Стоян

Коментар

Мерси много за съветите и контактите, още утре сутринта звъня на човека в Пловдив, вярвам че ще ми помогне!

Коментар

Закарах сутринта джипа при Стоян (ssspeed) и се оказа (засега), че няма проблем с раздатката, а с едно от каретата на кардана.
                За момента свалихме кардана и дразнещите "чукания" изчезнаха напълно.. Също така ми смени маслото в предния диф, понеже беше доста замърсено, но не съм сигурен дали имаше пръст в проблема този факт.
                Сега ще карам само със задно, докато не сменим проблемното каре, но важното е че намерихме проблема

Извода -- от форума по-голЕм нЕма. Благодаря на всички за съветите и за това че ме свързахте със Стоян, повече няма да погледна друг майстор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X