Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шум от диференциалите на Grand Cherokee 2.7 CRD 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шум от диференциалите на Grand Cherokee 2.7 CRD 2002

Едно към едно с мойто виене. Към 80 при отнемане си вие ли вие... Вариант 1- добавка, не за оправяне на проблема, ми за приглушаване на досадния звук, вариант 2- отваряне и ремонт... Аз поне за момента ще действам по първи вариант.
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

100% съм за мнението на колегата влади 333 нищо неможе да замени ремонта ,колкото по-навреме толкова по-добре - другото е компромис за временно .Защото можете да минете със смяна на лагери, които ако са стандартни не са много скъпи ,а карайки с паднала циментация , ще си заминат тотално, от там луфта м/у пиньона и короната става голям и ....вече цифрата става страшна.

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
        Добре, бе Пацо - ти като си се возил при мен нали чу и моя "шум" и твоя ли е така или става въпрос за друго? Защото аз смених всичко в Балканстар (обслужването) и поне по ф-ра всичко беше както си е по книга. Не съм ги питал СПЕЦИАЛНО какво е положението в дифовете и раздатката, но бях поръчал (и си платих) за обстоен оглед. Тогава приемчика каза "направо няма за какво да се хвана". Тъй, ама има виене точно в момента, в който отнема газата - обикновенно при скорост около 80 км/час и 2000 оборота.
        Веско, бе по-различна е работата и взе да се поусилва в последно време. Мисля да отскоча до сервиза на Влади другия месец да го погледнат, че и без това по предницата ще има ремонти които трябва да бъдат уточнени като параметри... нещо ми тропа...
        Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
        Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Колега мисля,че проблема ти от задното каре на предния диференциал,слабо място на всяко едно WJ,при мен симтомите бяха същите и реших временно проблема с каре от алфа но маншона не издаржа и сега съм на изходна позиция пак.

Коментар

Първоначално публикуван от angel4o Преглед на мнение
            Колега мисля,че проблема ти от задното каре на предния диференциал,слабо място на всяко едно WJ,при мен симтомите бяха същите и реших временно проблема с каре от алфа но маншона не издаржа и сега съм на изходна позиция пак.
            Може ли да уточниш дали това се отнася за автора на темата или за мен?
            Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
            Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X