Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep - V6 или V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep - V6 или V8

Колега,щом си в Канада вземай най-голямото!То тия джипове и без това са създадени именно за там-Гранд ZJ 5.9 или WJ 4.7!И двата са 8-ци,и двата бягат много!Ако па имаш възможност-скачай на HEMI!Успех и поздрави,че си се усетил и си напуснал "прекрасната" ни държавица!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
      Аз си мисля че трябва да си определиш приоритета, какво искаш точно. Скорост и ускорение - не знам какви са глобите, разход на гориво, не знам какви са цените и доходите ти.
      Та да си дойден на думата, в случая определящо е мотора, другите работи са им еднакви почти. Редовия мотор е най-надежден като експолоатация. Със здрава глава и доста изпитан във времето. Моя е такъв, прегрявал съм го, като свалихме главата за шлайф се оказа че проблеми никакви. При положение, че го карах на газ и като изтече антифриза карах докато не замръзна изпарителя...

Ами в интерес на истината ще ми трябва за другата зима, когато ще ми се налага да минавам 80км на ден по извънградски пътища т.е. може да са непочистени, снежни и тн. Трябва ми машина на която да знам, че мога да разчитам. Не съм скоростен шофьор, така че не ми трябва да издухвам никой по пътищата. По-скоро ми трябва сигурен, високопроходим автомобил...
      Suzuki Grand Vitara, V6 2.5L

Коментар

Първоначално публикуван от Map4 Преглед на мнение
        Ами в интерес на истината ще ми трябва за другата зима, когато ще ми се налага да минавам 80км на ден по извънградски пътища т.е. може да са непочистени, снежни и тн. Трябва ми машина на която да знам, че мога да разчитам. Не съм скоростен шофьор, така че не ми трябва да издухвам никой по пътищата. По-скоро ми трябва сигурен, високопроходим автомобил...
        Замисли се за вранглер с 4л мотор, вярно няма багажник, но пък върви навсякъде.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Според мен си за 4.7 V8. Извън града ще ти гори малко, удобен, комфортен...става за всеки ден. Непочистени пътища едва ли ще има там, но, дори и да има...Гранда не спира никъде (особено ако е Quadra Drive).Успех с избора.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Мнение на musovir
            В началото Map4 е писал, че:
            този автомобил ще ми служи и за семейно превозно средство, та не искам да е толкова шумен като Нивата
            ще ми трябва за другата зима, когато ще ми се налага да минавам 80км на ден по извънградски пътища
            Вранглерът е с повече offroad насоченост но с по-нисък комфорт. Според мен той е по-скоро за втора /или трета/ кола в гаража но за свободното време, свързано с хобито на човек. А на него му трябва по-скоро семеен автомобил с добра проходимост но предимно за асфалта. Grand-ът предлага и двете - и комфорт, и проходимост.
            Аз карам Jeep Cherokee - Liberty, който е с раздатка NV242. Смятам, че все пак по комфорт в някаква степен отстъпва на Grand-а. Ползвам го като основен автомобил и през зимата, когато е повече от наложително колата да е с добра проходимост, както и през лятото за дългите пътувания, когато е нужна добра динамика, възможност без проблеми да поддържа високи скорости по магистралата. В същото време има сравнително добри offroad възможности не е проблем да изляза извън пътя и да стигна до хижа в планината, до язовира за риболов и т.н.
            А колкото до това:
            V6 има някакъв на Чероки, ама беше някакъв малък и е по-рядък модел(може там да не е така)
            Първо L6, 4l малък черок, (не знам да има V6)
            има V6 но това е при Cherokee - Liberty - това е 3.7 V6 210 к.с. 305 Nm.
            Поздрави!
            Последно редактирано от Алекс Маринов; 11-03-11, 16:20.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
              Според мен си за 4.7 V8. Извън града ще ти гори малко, удобен, комфортен...става за всеки ден. Непочистени пътища едва ли ще има там, но, дори и да има...Гранда не спира никъде (особено ако е Quadra Drive).Успех с избора.
              Потвърждавам!

Абсолютно некапризен безпроблемен двигател, за 4-5км при "-"темп. и студен старт влиза в режим, а климатроника духва топло още на първия километър.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                Скъпичък ми иде Вранглера колега. Дето се казва миришат ми краката още за Вранглер Иначе ми допада и като визия и като возия - един колега има.

Коментар

Скъпичък ми иде Вранглера колега......
                  Пратих те на вярното място нататък съм ....
                  .........за колегите това на което тук му викаме "джип" и точим лиги, там го има само в музеите и понякога в автоморгите За онази страна бюджетното е "гранд черокV8", другото е екзотика или по-скъпо.....
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Пратих те на вярното място нататък съм ....
                    .........за колегите това на което тук му викаме "джип" и точим лиги, там го има само в музеите и понякога в автоморгите За онази страна бюджетното е "гранд черокV8", другото е екзотика или по-скъпо.....
                    Ами има една такава работа май... Значи впечатленията ми от гледане 2 седмици е, че Чероки 97-99 година може да се вземе между 750 и 1400 канадски долара. Гранд-а 96-98 е около 2000-3000. Не знам за какво състояние на машините става дума, все пак километрите тук също не са километрите в България. На кола 250-300 000 километра се казва, че е на приемливи километри. Аудито, което карам в момента е на около 600 000 км. Нямам представа как вървят в България цените на Чероците, но предполагам, че са доста по-високи.

Коментар

V8.
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Преди малко се прибирам. Бях на кафе с един местен офроудаджия. Той тотално ме хвърли в тръстиката... Според него Чероките и двата вида не ставали за нищо. Има предвид за гората. Той има и от двата + един Вранглер, една Нива и два форда. Вика ми : "Ти нали си източноевропеец - вземай си Нива, ако си намериш!" и Аз ШаХ с пеШкаТа!
                        Даде ми да покарам неговия Гранд. Впечатляваща машина с 5.9 двигател, ако не се лъжа. Тъй като тук и да искам не мога да вдигам много километри го пробвах на старта, тъй като някой беше писал, че до 30-40 е тромав. Верно, че сигурно сърба бензина набързо, но няма такова издърпване и мощ - с една дума изкефих се.

Коментар

Ако не е тайна, по колко върви горивото тъдява?

Коментар

...... Според него Чероките и двата вида не ставали за нищо. Има предвид за гората. Той има и от двата + един Вранглер, една Нива и два форда. ....
                            Ти нали искаш да минаваш около 100 километра на ден до работата, по непочистени пътища след снеговалеж, незвисимо от състоянието им. Да ти е топло и комфортно и да си сигурен в успеха.
                            Гранд Чероки WJ или ZJ е това което ти трябва.
                            Вранглера е "друга бира". Нивата пък е Пиво... .
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

ух мамооо... прати го при мен да му покажа кое, кога и как с черок... 4 цилиндров течащ дизел 2,5vm... та после да качи нивите във фордовете си и да ги пусне през дерето...
                              никоя система 4х4 и никоя марка и ничие мнение няма да ти помогне, ако неможеш да усетиш кога, как, колко и от'де да "прегазиш".
                              Айде по-сериозно... v6 или v8... глезотии и оправдания! и с w16 можеш да затънеш тъй, че да чакаш трактор дълго време... и двата двигателя са доказано качествени. Сам преценяш кое ти е присърце и по джоба...

Коментар

По-големият двигател винаги е за предпочитане. Стига да не те е зор кой колко харчи.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X