Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с палене на 3.1TD!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с палене на 3.1TD!!!

Питай и други но според мен се сменят всички свещи /комплект/ . А старите за резерва .

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
      Благодаря ви колега! Проблема се оказа в четвърта подгревателна свещ-изгоряла. Обадих се в Скорпион, 25лв. и утре ще ходя да я взема. Ако има по-добър магазин, моля споделете!
      Вест Ауто...и други...виж ги пак във форума!
      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
        Питай и други но според мен се сменят всички свещи /комплект/ . А старите за резерва .
        Да, за съжаление най-добре е да се сменят подгревните свещи всички в комплект. С времето си променят параметрите /време за загряване и т.н./ и не е много добра идея да се комбинират стари и нови свещи. Вярно, че си е сума да се сменят всичките наведнъж, но все пак от това зависи доброто палене на мотора при ниски темп. а пък се сменят веднъж на доста голям пробег.
        Поздрави!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
          Благодаря ви колега! Проблема се оказа в четвърта подгревателна свещ-изгоряла. Обадих се в Скорпион, 25лв. и утре ще ходя да я взема. Ако има по-добър магазин, моля споделете!
          Отиди в Косер и вземи Искра по 12лв. - няма да сбъркаш! Аз съм с такива и съм доволен, за разлика от бошовите , които изкараха един сезон и бяха по 35лв. бройката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X