От: Xenon H4 Cherokee XJ
Влади благодаря за снимката
. И да - това е бутончето дето е в ляво. Явно при мен се получава някакво омешване в токовете. Преди време светеха на габарит само крушките които светят и при натискане на спирачката, а сега светят и най-долните дето са за мъгла. Натискайки това копче, най-просто, казано когато съм на габарит (светят само мигачите, под фаровете и тея малките габаритчета в оранжевите триъгълни отстрани) светват крушките ама слабо. Затова мислех, че това е опция дневни светлини - подава по-малко напрежение на крушките с цел щадене на въпросните, уви явно нещо се е омешало 
. Вчера разглобявах ключа дето е за пускане на фаровете (дърпалката), че нещо ми се губеше таблото от време на време. Поучистих го и смазах
- ще видим до кога ще искара.
Мисълта ми беше друга, не ми пречи, че светят и светлините за мъгла - таман се гледа по-хубаво, ако въпросното копче дава примерно 6V или някакво друго напрежение на крушките при евентуално поставяне на ксенон биха ли изгорели примерно ако без да искам натисна копчета и вместо 12v им подам 6v ?
Тъй като знам, че сте Jeepers хвърлете по едно око
е може и две 
Поздрави !
Влади благодаря за снимката
. И да - това е бутончето дето е в ляво. Явно при мен се получава някакво омешване в токовете. Преди време светеха на габарит само крушките които светят и при натискане на спирачката, а сега светят и най-долните дето са за мъгла. Натискайки това копче, най-просто, казано когато съм на габарит (светят само мигачите, под фаровете и тея малките габаритчета в оранжевите триъгълни отстрани) светват крушките ама слабо. Затова мислех, че това е опция дневни светлини - подава по-малко напрежение на крушките с цел щадене на въпросните, уви явно нещо се е омешало Мисълта ми беше друга, не ми пречи, че светят и светлините за мъгла - таман се гледа по-хубаво, ако въпросното копче дава примерно 6V или някакво друго напрежение на крушките при евентуално поставяне на ксенон биха ли изгорели примерно ако без да искам натисна копчета и вместо 12v им подам 6v ?
Тъй като знам, че сте Jeepers хвърлете по едно око
Поздрави !
Коментар