Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Опаа има запитване от двама колеги за шарнири.
    Жорка пусни номерата на нещата които ти трябват , да видим дали става комбинацията.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Жорка писах ти в скайп ама и тука ще ти кажа, задното каре на предния кардан ми трябва, нз от Англия или от щатите(Рокауто) ти знаеш... пиши ми като си на линия, че сега ще закърпя положението с едно евтино каре, ма за следващия път да съм готов!
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

още един път благодарности на жоро цска. частите от рок ауто пристигнаха за 3 дена.нямам думи.../даже и жоро призна че това е нов негов рекорд/ видях му и звера на живо готен лифт . сори за спама ама да си кажа.
        0898230174 - ТАТЕ

Коментар

@Иво Иванов - пълна ти е кутията не мога да ти пиша
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

При мен се очертава такова търсене:
            GCh ZJ 1995 5.2 RockAuto Parts Catalog
            ремък-QBR72270/2270mm, QBR72285/2285, 5070895/"само 4 останали"?!?! $14.44$ $15.36$ $18.90$
            шарнир(бол джойнт) преден горен- AXK3134T $6.99$
            дистрибуторна капачка с палец-3D1090 $9.28$

евентуално, с надежда да отпадне:
            кабели за свещи-1724514 $62.79$
            горивна помпа-69544 $69.79$

без пари за доставка и без значение всъщност, дали ще се поръчат от САЩ, Германия или...

Коментар

При мен се очертава такова търсене:
              GCh ZJ 1995 5.2 Limited RockAuto Parts Catalog
              ремък-QBR72270/2270mm, QBR72285/2285, 5070895/"само 4 останали"?!?! $14.44$ $15.36$ $18.90$
              шарнир(бол джойнт) преден горен- AXK3134T $6.99$
              дистрибуторна капачка с палец-3D1090 $9.28$
              кабели за свещи-1724514 $62.79$
              свещи 8бр.-3924 $1.03$ цена за една бройка, общо $8.24$
              горивна помпа-69544 $69.79$

VSS1142
              6*3924

Коментар

кикдаун жило
                Kickdown cable-912009 $20.79$
                Не съм сигурен как се изписва в номенклатурата. Предполагам, че това е кикдаун жилото, което ми е нобходимо.

Коментар

Първоначално публикуван от jeepoveze Преглед на мнение
                  кикдаун жило
                  Не съм сигурен как се изписва в номенклатурата. Предполагам, че това е кикдаун жилото, което ми е нобходимо.
                  Какво е това кик даун жило? А и да благодаря на Жорката за 2 нови карета за преден кардан на WJ, които си получих днес!
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от jeepoveze Преглед на мнение
                    кикдаун жило
                    Сакън Това hood-release е жило за отваряне на капака на мотора Не е кик-даун-маун и т.н.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да, това hood-release, явно е жило за капака. За моя Жип нямало такова жило. Малко се объркват нещата.
                      От другите артикули остават ремъка и шарнира, но пак с вариации.

Коментар

Аз само да се похваля... Днес пристигнаха чарковете за двете Жибки, които Жоро ЦСКА беше така добър да ми поръча и изпрати. Айде, стига толкова съм рАботил, ще ида да ги давам на мастора да ги турга
                        Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Лагер на главина май ще ми трябва и ключето за пускане на фаровете, не са спешни и не е сигурно, но ако излиза някоя комбинация ми звънни или едно Л.С

Коментар

Супер си Жорка! Днес си взех нещата, успя да ме изненадаш! Огромни благодарности!
                            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Както и когато се отвори възможност, ме включете с:

DORMAN Part # 932301 More Info Prop Shaft High Speed CV Joint
                              Rear; 4WD; Transfer case end of Front Prop Shaft; Fixed End

След прегледа при Андро в тази тема и гресиране на задното каре на предния кардан, дрънченето престана. Значи не търсим верига за раздатка, а такова каре. Ти беше писал, че имаш идеи за някакви по-здрави карета в други сайтове, колкото по-здраво, толкова по-добре.

Поздрави !
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Днес си получих TPS сензора ,даже вече е на колата.Дойде мисля за по малко от седмица.Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ ЖОРЕ!!!!!!!!!......Според мен точно заради хора като Жоро и други разбира се,този форум има смисъл.Аз лично се радва и се гордея че съм част от него.още веднъж БЛАГОДАРЯ!
                                grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X