Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Първоначално публикуван от ChimeyJimmey Преглед на мнение
    Ако знаех на какви градуси са степените на релето,
    Не е на градуси и степени.
    Кажи какво ти е возилото да ти кажа какво ти е блокчето.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
      Кажи какво ти е возилото да ти кажа какво ти е блокчето.
      Стига ли?
      Първоначално публикуван от ChimeyJimmey Преглед на мнение
      Taка.....1999 : JEEP : GRAND CHEROKEE LIMITED : 4.0L .
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Кой да чете...

Твоето реле е 4707286** с някое от тези разширения "АА", "АВ", "АС" и т.н. По късно заменят релето с нов номер 5017491** с "АА" или "АВ".

Останалите са за микробуси.
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Здрасти , релето ти е това STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # RY330
          Може да се шипне с на Карлос тампоните.
          Малко тука има един казус, тампоните на КАрлос сами са 48 евро шипинг, с релето са 52 евро.
          Но пък само релето е с 27 евро шипинг. Тампоните са тежки и тя дигат много цената.
          Ако се разберете как да си разделите шипинга може да я направим.
          Не съм в София в момента, ни имам пари в картата и мога да ви пусна поръчката утре привечер.
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Готов съм да платя примерно 15 евраки за шипинга.
            Примерен тотал за мен: 40,09 еврака. Изключая евентуалните мита и ДДС-та...

Аз също мога да поръчвам, но нямам EORI-та. И каишки тук, където трябва. Съвсем обикновен данъкоплатец съм.

Ако тези суми горе уреждат вас, казвайте как да трансферираме паричките.
            Кеш на ръка, банков превод, PayPal (макар че ще ме/ни изцакат 4,4% за превода тия пИдали)...

Благодаря предварително на всички за отговорите и вниманието! :бира: :бира: :цаца: :бира: :ракийка: :бира:

Коментар

Ако и Карлос е навит ви я поръчваме, пари аз имам, ще ми ги дадете като дойде пратката.
              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Благодаря за предложението, но ще изчакам за да ми падне шипинга.Не ми се връзват иначе.
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Е, добре.
                  Аз си го купих това реле за 52 долара ОБЩО.

Успех и късмет!

Коментар

Жорка на мен ми трябват 2 бр. от Part # ILC138 това се нарича Ignition Lock Cylinder
                    Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Здрасти,
                      нещата ти до София излизат 62$, като 44 от тях е шипинг.
                      За съжаление не се комбинира с нещата на Карлос.

тел. 0897818449

Коментар

Здраве да е
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Колега, искам да попитам - от едно известно време насам супер дразнещо ми бие джипа при спиране и предполагам дисковете са за смяна. В този сайт има ли дискове за мойто животно GRAND CHEROKEE WJ 2.7CRD 2001 набор или те са еднакви за всичките и колко би струвало с доставката до наше село - демек до Софията ?

Коментар

Здрасти, дисковете от рокауто излизат малко нанагорно.
                            Затова вече три пъти сме взимали дискове от ето тук: http://duratrail.com/Products/Spare-Parts/Brake-Parts.aspx
                            Н
                            ямат ценова листа но им пуснах запитване колко биха стрували предни или задни дискове.
                            Ше имаме инфо до утре сутрин най- късно.

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от PiMPi Преглед на мнение
                              ... В този сайт има ли дискове за мойто животно GRAND CHEROKEE WJ 2.7CRD 2001 набор или те са еднакви за всичките и колко би струвало с доставката до наше село - демек до Софията ?

За имане има, ама що да ги поръчваш отвън тия тежички железа, като можеш да ги купиш от София - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=43470
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Здравейте.Ако може да се включа с някои неща -
                                2 броя- ANCO Part # 3110 31 Series; 10" Rear , 2 броя - AM Part # CA10118 Flexible Panel; Extra Guard , 2 броя - ATP Part # TA4 Premium Line; 8-3/8" Length; 7-3/4" Width; 1" Dep ,2 броя - MANN Part # MA1007 ,1 брой - OMIX-ADA Part # 1828009 ,
                                1 брой - CARLSON Part # H2526 9 Inch Brake; BRAKE SIZE: 9 x 2.5; Rear Left ,
                                1 брой - CARLSON Part # H2527 9 Inch Brake; BRAKE SIZE: 9 x 2.5; Rear Right ,
                                1 брой - STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # DS1056 {#56007249} REAR WIPER
                                Дали е удобно да се комбинират и колко горе долу ще излязат?Поздрави.
                                Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                                Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X