Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Tamponi i sharnir.jpg
Прегледи:1
Размер:219.6 КБ
ID:5329058
    Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
    Благодаря! Когато има възможност, ще съм благодарен ако нещо се получи. Може също така да погледнем на каква цена ще дойде и Ball Joint-а. Така и така ще разглобявам, та направо да го сменям и него, че тук ми вадят цени от по 160 лв за тампон, а за Ball Joint-а изобщо и не попитах.Поздрави!
    Алекс, откъде тази цена? Аз миналата година сменявах всичко - тампон 44 лева броя х 2 = 88 лева а шарнир 119 лева. Впоследствие купувах и накладки и на всичко ми дадоха и 10% отстъпка. Това от Скорпион 13. Шарнира изглеждаше много добре...тампоните не чак толкова, но повече от година държат фронта.
    Последно редактирано от Todor_Ninov; 19-12-11, 12:35. Причина: Грешно име
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Тоше , а ти си го взел без планката този шарнир.
      Преизползва ли се старата планка?
      Тампоните наистина изглеждат много по- зле от тези на Дорман.
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Todor_Ninov
        Алекс, откъде тази цена?
        Едните са Б.С. За другите, при които е правил справка моя познат, не мога в момента да кажа точно. Но и ми е все едно. Както и предполагах, цените на тези тампони започват от 10 - 15$ и имам намерение да ги поръчам чрез joro_cska. Ти от къде ги купи твоите /може и на Л.С. за да не излезе като реклама тук/

joro_cska
        BallJoint-а излиза с планката , излиза към 70-80лв. средна хубост.
        За сега ще взема само тампоните. BallJoint-а все още е здрав. За по-нататък ще го търся и него, но самостоятелно без планката.
        Поздрави!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
          Тоше , а ти си го взел без планката този шарнир.
          Преизползва ли се старата планка?
          Тампоните наистина изглеждат много по- зле от тези на Дорман.
          Каква планка бе Жорка....аз не виждам такава. Иначе съм написал откъде са взети в горния пост.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Novi.jpg
Прегледи:3
Размер:168.4 КБ
ID:5329061Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Novi2.jpg
Прегледи:3
Размер:168.6 КБ
ID:5329062
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Ами половината които намирам са с планка:
            http://info.rockauto.com/getimage/ge.../5001136-5.jpg
            http://info.rockauto.com/getimage/ge...MK7450_FRO.jpg

Има и без планка. Но и с Димата говорих преди време и той каза че си е с планка.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

До утре вечер трябва да съм пуснал поръчка от Рокауто.
              Тампоните за "А" рамото излизат 70лв с нея.
              Моля който иска да каже

тел. 0897818449

Коментар

Аз съм единия, който поръчва тези тампони. Писах ти и Л.С.

Коментар

Здравей Жоро,

имам нужда от следните части:
                  за чероки 2000/2001 година 2.5 ТД
                  няма значение кой от трите вида амортисьори за задният капак - 2 броя, в зависимост от наличностите в съответния склад за общата поръчка.
                  Не бързам когато може да стане поръчката тогава.Само кажи как предпочиташ да стане плащането.

Cherokee 2000/2001
                  Lift support
                  MONROE part # 901381 / 12.91 $
                  SACHS part # SG214022 - 12.65 $
                  STRONGARM part # 4291 - 13.84 $

Благодаря предварително.

Коментар

Точно пусках поръчката
                    75лв. ще излязат на Монро амовете.
                    Ако искаш ми звънни по телефона, че като гледам нямаш лични още.

тел. 0897818449

Коментар

Привет Жоро,

явно съм изпуснал последната поръчка
                      Но ако правиш списък за следващата аз бих се присъединил със следното:

Distributor Cap and Rotor Kit
                      AIRTEX / WELLS Part # 3D1090A {#F2128G} Premium
                      ZJ 5.9 (x3.5)

Коментар

Както и когато стане - ако може да ме вмъкнете и мен с това:
                        ATP Part # B216 {#52852913AB}
                        Transmission filter, code 42RLE
                        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Bogo, за твоята кутия ли е този филтър за 42RLE?

Защото ако е за твоята, то не трябва ли да е 45RFE и за нея филтъра да е такъв:

Там има и един малък на пътя на ATF+4 от охладителя /Transmission Cooler Return Filter/:

Поздрави!

Коментар

Вече сменях - при покупката на джипката през август 2009 г., откогато датира регистрацията ми във форума. Взех от "Вест Ауто" за някаква баснословна сума , като, естествено капарирах и чаках да им го докарат с поръчка от... сигурно... от rockauto Е, може да не е било оттам, защото първо ми предложиха "ламаринен + малко филтърче" ( = за 545RFE ), но Боголюб, в качеството си на "осведомен потребител" много начетен от хамериканските форуми, тутакси на място реагира и "Вест Ауто" изнамериха друг филтър - това пластмасово китайско кутийче, което поръчвам. Защото бях гледал "комикс" - поредица снимки "how to change transmission fluid on a Libby" , пък дали не беше и клипче в youtube, впрочем ето едно http://www.youtube.com/watch?v=dgGW5ty_QmI на 3,14 мин. се вижда филтърът. Оказах се прав По-късно си поисках buid-sheet от "Крайслер" и емпиричните ми вЧепЕтления се потвърдиха - с "кекавата" (туй по onufriz ) но пък за сметка на това напълно конвенционална hydraulic-mechanic 42RLE съм. Сега планирам, като врътна докъм 30 000 мили от предишната смяна (някъде наесен), да сменям ATF-а пак. Затова се запасявам отрано (корабите бавно плават ). В rockauto обаче има заблуждаващи позиции - предлагат "ламаринено + малко" и твърдят, че е за 42 RLE
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ще пускам поръчка евентуално тази седмица, засега може да се комбинира филтъра.
                              Ще ти пиша, за цена !

тел. 0897818449

Коментар

Мина година откакто направих темата.
                                Равносметката:
                                40 поръчки за година , почти по една на седмица.
                                Няма нито един недоволен май..... поне аз незнам.
                                Само един човек ми е казал да му поръчам нещо и не го взе след това.
                                3-4 грешки отстрана на Рокауто , които изпратиха безплатно на ново сбърканите неща.

Благодаря на всички, показахме че заедно сме сила!

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X