Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Браво на Жоро за положените усилия. Жоре не се притеснявай за допълнителните разходи, все пак дори така излиза много по-евтино от алтернативите в БГ.

Коментар

Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Всички части са раздадени Парите са събрани и сметките излизат (Да не повярваш). 1 пратка е изпратена за Варна.
      Изводите за другия път са два.
      Предварително да питаме рокауто коя шипинг услуга не е с ФЕДЕКС, че ми съсипаха нервите 3 дни.
      И да не правим повече от една поръчка в рамките на 3 дни, за да не се натрупват и да не минаваме 150 евро на поръчка.
      Само една част пристигна не която очаквахме, но грешката е в била в нас.
      Повечето неща (без амортесьорите) са "made in U.S.A."
      Всички бяха много коректни , ТОВА Е ФОРУМ !!!!
      Нека темата остане отворена, като му притрябва нещо на някой да пише.
      Казах почти на всички, но и тук ще напиша. Явно всякакви стъкларии (огледала, фарове , мигачи и т.н.) може да си шипват само заедно, за да не се счупят ако има и други чарколяци с тях . Може на заплата да направим поръчка само с такива неща. Аз съм си харесал 2 бели мигача по 5$ , на Жорката от Варна огледалото е 27$ , ако се съберем още 1-2ма със стъкларии може да пуснем една поръчка.

Поздравявам всички за точността. И от вторник да знаете че офиса ми е в Интерпред
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Жорка, от мен голямо благодаря, че се занимаваше с тези неща!
        Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
        Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Да Жорка, благодаря още веднъж и от мен. Аз вече монтирах ламбда сондата и засега всичко е наред, дано и разхода се пооправи и проблема да е бил от нея.

Коментар

От: Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
            ... Предварително да питаме рокауто коя шипинг услуга не е с ФЕДЕКС, че ми съсипаха нервите 3 дни. ...
            Когато ми доставяха с Федекс беше "International Priority", а с USPS - "Express mail International"
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз съм си харесал 2 бели мигача по 5$ , на Жорката от Варна огледалото е 27$ , ако се съберем още 1-2ма със стъкларии може да пуснем една поръчка.
              За бели мигачи и аз си мисля, обаче какво ще кажат от КАТ, трябва да им слагам жълти крушки сигурно. Освен това трявба някой майстор жичкаджия да ми погледне лявото огледалото, на него не пише че е с подгрев, та може да ми затрябва такова с подгрев
              А на твойта питанка за демфера ще ти кажа като измия колата, не помня вече.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                За бели мигачи и аз си мисля, обаче какво ще кажат от КАТ, трябва да им слагам жълти крушки сигурно. ...
                Че какъв е проблемът? На Limited са точно такива.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Че какъв е проблемът? На Limited са точно такива.
                  Ами моята е сглобка за европа и не са бели. Погледни аватара. И фаровете ми бяха стъклени, а на американските са пластмасови. Като ми дойдоха новите от щатите се оказа че са с друга крушка и малка разлика в закрепването за регулирането на фаровете и сега не мога да ги регулирам отвътре.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Всички части са раздадени Парите са събрани и сметките излизат (Да не повярваш). 1 пратка е изпратена за Варна.
                    Изводите за другия път са два.
                    Предварително да питаме рокауто коя шипинг услуга не е с ФЕДЕКС, че ми съсипаха нервите 3 дни.
                    И да не правим повече от една поръчка в рамките на 3 дни, за да не се натрупват и да не минаваме 150 евро на поръчка.
                    Само една част пристигна не която очаквахме, но грешката е в била в нас.
                    Повечето неща (без амортесьорите) са "made in U.S.A."
                    Всички бяха много коректни , ТОВА Е ФОРУМ !!!!
                    Нека темата остане отворена, като му притрябва нещо на някой да пише.
                    Казах почти на всички, но и тук ще напиша. Явно всякакви стъкларии (огледала, фарове , мигачи и т.н.) може да си шипват само заедно, за да не се счупят ако има и други чарколяци с тях . Може на заплата да направим поръчка само с такива неща. Аз съм си харесал 2 бели мигача по 5$ , на Жорката от Варна огледалото е 27$ , ако се съберем още 1-2ма със стъкларии може да пуснем една поръчка.

Поздравявам всички за точността. И от вторник да знаете че офиса ми е в Интерпред
                    Къде ги гледаш тези бели мигачи? И аз бих се поинтересувал от 2 предни за мен...а даже и един заден ляв стоп (зад шофьорското място).
                    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Няма да има проблеми да сложиш бели мигачи. И моя е сглобка европа и сега съм с един стъклен оригинален фар и един пластмасов хамерикански.
                      Погледни и за огледалото дали няма да ти трябва и да правим една поръчка
                      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Re: От: Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Мигачите са в секция body- exterior и там има секви lights.
                        Мигачите на Гранда са в секция паркинг лайтс. (много странно) .

тел. 0897818449

Коментар

Re: От: Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Когато ми доставяха с Федекс беше "International Priority", а с USPS - "Express mail International"
                          Мерси за пояснението и International economy е с федекс.

тел. 0897818449

Коментар

От: Re: От: Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Мигачите са в секция body- exterior и там има секви lights.
                            Мигачите на Гранда са в секция паркинг лайтс. (много странно) .
                            Мерси Жоре,

И за Liberty са в parking lamp assembly а стоповете в tail lamp assembly. За жалост в този сайт нямат бели мигачи...в други съм виждал ама.....
                            Принципно КАТ биха ли направили проблем за...бели мигачи? На старото ми Ауди 80 си бях сложил бели и никога не са ги оглеждали с цел....изгода.
                            Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

От: Re: От: Re: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com .

Няма проблем с КАТ. На тези автомобили, на които мигачите са бели или прозрачни, крушката от 21W за мигача не е с прозрачен балон, а с жълто-оранжево покритие отгоре. Освен това /поне на европейските/ двете чопчета на цокъла, служещи за фиксиране на крушката, не са разположени на 180 градуса /т.е. срещуположни/, а на 120 градуса. Предвидено е да не може да се сложи обикновена крушка в прозрачен мигач и обратното. При точната крушка светлината от мигача пак си е жълта, а не бяла. Така че няма да имате проблеми, стига да се сложи подходящата за този мигач крушка.

Предполагам, че и за американските мигачи ще има предвидени такива крушки с жълто покритие на балона.
                              Поздрави!
                              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                              First impression is not always true. Get inspired.
                              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                                Ами моята е сглобка за европа и не са бели. Погледни аватара. ...
                                Погледни примерно Галоперите. Предназначени са за Европа, но предните мигачи са бели с жълта крушка.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X