Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гасне по време на движение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гасне по време на движение

Две са. И не става с удължители - няма никакво място. Точно за това е неприятно.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Благодаря ви колеги,няма начин ще се мъча да го сменя.В Балкан Стар ми искат 77лева за смяната му.А ако някой може да го снима(ако не съм нахален) да видя каде точно се намира,ще съм ви много благодарен.
      Поздрави...
      LAND ROVER DISCOVERY TD5 02'
      Mercedes CLK 270 cdi 02'

Коментар

Никаква обратна връзка Стана ли нещо в БС? Смениха ли го, оправи ли се?

Изглежда, около нова година шаманите са в отпуск и черокито кара на спомени и кисела нафта.

Появи се същият проблем. Форсирам ли го, гасне. Не постоянно, но от 2 дни ми се случва по време на движение. Срам не срам и аз с аварийките Нов акумулатор, благодарение на Asenv, защото бях няколко месеца без работа Пали от раз, форсирам ли го започва да се чуди и при следващо настъпване на газта гасне. Няколко пъти ми го прави и при почти загрял двигател, после спира. Почна да го прави откакто взимах ток от други автомобили. Беше му умрял акумулатора, защото не го карах често. Като ми дават ток от бензинов двигател ми правеше този номер, от дизелов - не. Може и компа да се е шашнал. При опит за запалване му трябват 3-4 секунди въртене на стартера за да тръгне и то запалва на по-малко от 5 цилиндъра Компа не изкарва никакви грешки.

Януари по кое време се връща шамана или е отседнал в сервизното на БС?

Поздрави

Коментар

Аз имам същия проблем,но моят е 2.5 CRD,гасне по вр на движение и то само при ускорение,ако някои може да даде съвет ще съм много благодарен.

Коментар

http://www.misterfixit.com/crank2.gif

Така ли изглежда датчикът на Jeep VM 3.1 TD ? CKP CPS или както го водят на различни места...

Коментар

Подобен като тоя,но с 10см. кабел.На моя му бяха счупени ушетата и беше се извадил с 2 см и за това не палеше.
              LAND ROVER DISCOVERY TD5 02'
              Mercedes CLK 270 cdi 02'

Коментар

Първоначално публикуван от paradox Преглед на мнение
                http://www.misterfixit.com/crank2.gif

Така ли изглежда датчикът на Jeep VM 3.1 TD ? CKP CPS или както го водят на различни места...
                Виж по горе това мнение:

"Две болтчета - 6мм, с шестограмна глава - 10мм."
                Garrett също каза "две болтчета", мойте спомени са също за две болтчета.

Друго - според мен това си е налучкване. Въпреки, че тоя датчик беше проблема при няколко подобни случая, няма никаква сигурност че и в твоя случай това е проблемния датчик. Мисля, че е правилно първо да направиш една диагностика. Дори и да не излезе като грешка, добрия скенер може да изкара графика на тоя датчик и да се прецени с по голяма сигурност работи ли, или не.
                Успех!

Коментар

Излезе ли проблема наяве или не?
                  GRAND 3.1 за кеф
                  А 3 1.8 5v за адреналин
                  VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Излъгах го! Взе, че запали. Закарах го пред сервиза на АвтоРай в Горубляне. сменили са си телефоните. На мейли не отговарят. Някой може ли да помогне с актуален телефон? Тези на сайта не са.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X