Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кормилна кутия 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: кормилна кутия 2.7 CRD

Ами на кутията нищо, обаче не иска да върти във ляво, а преди някой ден спре да завива и във дясно , със малко по голями мускули кара се добре обаче аз не мога да се похваля със мускулите ,,, на всета мъка малко майтап тъкмо го научих да пали сега спре да върти , и малко много ми дойде преди някои месец смених дюзите маркучи горивни филтри датчик за високо налягане на рейл търбата точно преди месец смених всичките масла на:съединител , раздатка,диференцияли , който има такъв индиянец знае това че струва една камара пари към 2-3000 лева и то празниците ме хванаха и тъкмо се порадвах една седмица че пали безупречно и кара идеално и то една сутрин спре да завива на ляво ,
    След оглед от доктора за тие индиянци дядо Владо ,установихме че проблема е в секторната (кормилната) кутия, и той ме насочи да посетя някои майстори в студентски град, обаче не мога да се свържа със тях и както видях и по други форуми там имало много различни майстори, от някои се оплакват от някои се доволни , и почти всички хора ,си искарват кутията сами носят я там оправят я и след това сами си я слагат , пак искам да питам за техен телефон, адрес ,някаква връска със тях, питах по моргите те ми казват някакви цени дето в рокауто ги продават нови на тая цена даже и на по ниска

Коментар

Опитах изпуснах цялото масло и то беше някак си мътно, като да има някакви метални много дребни частици във него , мисля че има нещо счупено и от там идват тие метални частици във маслото, затворих маркучите сложих ново масло и пак не иска да върти , когато са вдигнати двете колела върти леко , обаче то тогава върти леко и на изгасен двигател , за това не знам дали е до секторната кутия, имам чуството като да има затворен маркуч и просто не идва маслото кадето трябва за да завие по лекичко, също на лед когато е хлъзгаво върти леко когато е на земен път също е леко само на асвалт не иска да върти

Коментар

Свали кутията и я закараи да ти я направят, не си прави маитап с тва за да не спре да завива от веднъж.
        Аз вече съм го играл този филм, при мене спря да завива надясно, щракаше при завои и тогава завиваше докраи.

Коментар

утре ще пристигне една , кояро работила без проблемно обаче нещо имала проблем със семеринга, пак ще се опитам од двете да направя една

Коментар

И защо тези упражнения като основен ремонт на твоита е 200лв. и забравяш за нея.

Коментар

Човека иска да тренира
              Еди Рангелов : 0885 088 444
              Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X