Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Додж Дуранго

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Додж Дуранго

AC delco е акумулатора и на него пише че като окото е бистро –ниско ниво на течносста.Да ама е капсулован–кво правимтогава.Между другото как изтегля това животно по светофарите –не е истина.Ама и апетита му е мнооого добър.

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]279733[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279732[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279731[/ATTACH]
      Като гледам снимките с една отверка ще се отвори!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Опитвах с отвертка –не ще ,почва да се чупи.Сега е късно вече ама утре ще му разкажа играта.

Коментар

Между другото как изтегля това животно по светофарите –не е истина.Ама и апетита му е мнооого добър.
          Честито колега, невероятен автомобил, а двигателя е разкошен - и дърва да му сложиш и тях ще изгори
          Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
          Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Тя и цената на дървата е огън –по добре на бензинец

Коментар

От два дни ми се върти една идея в главата,а именно принудително подгряване на антифриза.Гледал съм го на една дизелова123–ка внос от Норвегия.Нагревателчето беше навито на местото на една от тапите на блока.При мене няма да е толкова хард,смятам да го внедря на долното гумено съединение на радиатора, та мисълта ми е дали ще има някакъв ефект?

Коментар

Тези подгреви са за гаража - на 220V са, пускаш "бързовара" и след 10 мин. мотора е загрял без да си го палил. По студените държави имат и контакти по паркинг-местата. Влизаш примерно в МОЛ-а, бодваш си колата в контакта и като излезеш след 3-4 часа колата е топла. Ефект определено има. Виждал съм такива подгреви и на Гранд Чероки внос от Канада, разбира се на 110V.

Нещо такова:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:heater.jpg
Прегледи:1
Размер:18.3 КБ
ID:5236576
                Последно редактирано от onufriz; 17-12-10, 18:25.
                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                  Тези подгреви са за гаража - на 220V са, пускаш "бързовара" и след 10 мин. мотора е загрял без да си го палил. По студените държави имат и контакти по паркинг-местата. Влизаш примерно в МОЛ-а, бодваш си колата в контакта и като излезеш след 3-4 часа колата е топла. Ефект определено има. Виждал съм такива подгреви и на Гранд Чероки внос от Канада, разбира се на 110V.

Нещо такова:
                  [ATTACH=CONFIG]280102[/ATTACH]
                  Абе трудна, да не кажа невъзможна работа е маторя да загрее за 10 минути с тва мижаво бързоварче - освен ако не е 20 киловата (а и къде ще намериш толкова мощен контакт?). А има ли някаква циркулационна помпа?

Аз имам нафтова печка Вебасто 5 киловата и след около 25-30 минути антифриза е на около 60 градуса, след 45 минути е на ~70 градуса - става дума при около -7 градуса външна температура.

Е, наистина през това време интериорът се е стоплил от -7 до 14 градуса, снегът се е свлякъл от каросерията, с едно дума сядаш в топла кола, която все едно току-що е била загасена.

Сутринта, преди да си изпия кафето, проверявам с дистанционното колко градуса е в купето:

Баси студа, пускам печката, правя си кафе, проверявам си пощата, прочитам някои новини в нета, пуша една цигара.

След около 45 минути пак проверявам колко градуса е в купето:

Това вече е друга работа, а и колите изглеждат така - двете коли са паркирани предната вечер, през нощта ги е понавалял снега...

Разликата е, че печката на Жипа е работила ~40-45 минути, вътре е баня, антифриза е на ~70 градуса, снега просто се е свлякъл от колата
                  ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                  Volvo XC90 D5 Executive '12
                  Volvo XC60 D5 Summum '11
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Да бе ама аз трябва да търся печка от ЗАЗ–ка щото моя бензинов

Коментар

А тази твоята оригинално с джипа ли беше или ти си я вгражда.Ако си я вграждал ти дай някакви координати на магазина или сервиза.

Коментар

А тази твоята оригинално с джипа ли беше или ти си я вгражда.Ако си я вграждал ти дай някакви координати на магазина или сервиза.
                        Не е оригинална, монтирана е в България. При единствените представители за България, които са страхотни специалисти и не се плашат и от най-сложния монтаж.

Ето сайта http://rheamp.bg/avtonomni-otopliteli.php

Цената е около 2200 лева за печката и още около 700 за дистанционното Telestart T100 HTM

http://avtonomenotoplitel.webasto.co...-t100-htm.html

http://avtonomenotoplitel.webasto.co...ntages-bg.html
                        Последно редактирано от Carburettor; 18-12-10, 14:01.
                        ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                        Volvo XC90 D5 Executive '12
                        Volvo XC60 D5 Summum '11
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Име:Снимка0088.jpg
Прегледи:2
Размер:69.5 КБ
ID:5236658Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0087.jpg
Размер:43.3 КБ
ID:5236657Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0090.jpg
Размер:47.6 КБ
ID:5236656Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0091.jpg
Размер:75.1 КБ
ID:5236655Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0085.jpg
Размер:64.2 КБ
ID:5236652Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0086.jpg
Размер:55.4 КБ
ID:5236653Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0089.jpg
Размер:65.0 КБ
ID:5236654Благодаря за инфото .Малко снимки от бокса:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0084.jpg
Размер:79.4 КБ
ID:5236651

Коментар

Име:Снимка0090.jpg
Размер:47.6 КБ
ID:5236666Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0087.jpg
Размер:43.3 КБ
ID:5236665Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0088.jpg
Размер:69.5 КБ
ID:5236664Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0085.jpg
Размер:64.2 КБ
ID:5236663Благодаря за инфото.Днес бяхме в бокса за смяна на маслата.от долу никакви течове.Отваряме дифовете–моНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0089.jpg
Размер:65.0 КБ
ID:5236662ят приятел ахва–това е ново вика бе.Предния диф същото положение,раздатка –също.Стигаме до СК–отваряме със доза уливане с масло–червено,бистро,миришещНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0091.jpg
Размер:75.1 КБ
ID:5236661о на масло.Ветре всичко блести.Наливаме новото и –изненада –както пише тук във форума 3,8л.при смяна–да,ама не–събра4л.и му трябва още 1,2л. щото толкНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0084.jpg
Размер:79.4 КБ
ID:5236660ова изтече.Общо взето от това което видях съм много доволен.Предстои сваляне на водната помпа щото капе ама като имам повече време.Ето и малко снимки:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0086.jpg
Размер:55.4 КБ
ID:5236659

Коментар

нещо съм се дублирал с постовете ама извинявайте

Коментар

Печките на ЗАЗ-ските не топлят антифриза.
                                Вебасто имат печки и за бензин.
                                Печката разбира се е много добро решение. Не ти трябва контакт, има си дистанционно, мощна е. Но си има съществен недостатък - цената. За разлика от нея този "бързовар" струва 30$.
                                "Бързовара" загрява за 10 мин. в гаража, там температурата не е -7 градуса. Айде 15 да са. Пък и не съм писал до 70 или 80 градуса. Просто го подгрява. Може би 30-40 градуса. И това е доволно, като вънка е -30 градуса. На паркинга само поддържа температурата. Не го знам колко kW е. няма циркулационна помпа.
                                http://www.usa-auto.ru/p53976C1999.html

Има вариант за подгрев на антифриза със свещи - 3 броя, на 12V, около 800-900 W, но те са само за по бързо загряване на мотора, самия мотор трябва да работи. Пак е някакво решение.

Име:heater002.jpg
Прегледи:1
Размер:20.9 КБ
ID:5236667
                                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X