Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ремък и ролки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Въпрос за ремък и ролки

Абре погубих им телефоните, обаче Севдо (disem) ги има и Стефан Цочев от Шумен също. Драсни на някой от тях едно лично и ще ти ги пратят. Иначе са ето тук на картата - магазин за авточасти:
    Прикачени файлове
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Re: Въпрос за ремък и ролки

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
      Здрасти Вова,аз ги смених моите,като взех джипката,че ми беше много износен ремъка и едната ролка стоеше накриво и го ядеше.
      Ремъка е осем пистов,дават го да се сменя на 50 000 км по принцип.
      Ще ти нахвърля цените в балканстар,дано ти е от полза.
      Ролки 2 броя * 169 лева.
      Обтегач 1 брой * 481 лева.
      Ремък 1 брой * 190 лева.
      И понеже при мен се оказа,че се разсвири и ролката на генератора,явно е била износена,вече трети месец чакам да я доставят,ориетировъчна цена около 200 лева.
      Така,че моят съвет е,погледни си обтегача,ако няма видимо подскачане на ремъка,не го сменяй,че много пари ;-) Смени си само ремъка.
      Извинявай колега би ли ми казал къде поръча ролката на генератора и някакви данни за нея ако е възможно - номера, който е на нея. Аз я търся отдавна неуспешно. Ако може и някой друг да помогне с номера понеже моя на се чете. Става дума за Grand Cherokee 3.1 td 1999. В Балкан стар ми предлагат чял генератор нямали само ролка като резервна част, а при майстори на генератори искат този номер. Благодаря предварително на всички.

Коментар

До: Въпрос за ремък и ролки

Здравейте,
        Аз в Балкан Стар и Вестауто повече нямам намерение да ходя. Наскоро правих ремонт на заден диф със смяна на всичко без касета и полуоски, междувременно си поръчах маслен филтът K&N, скоби за задните спирачки, свещи и кабели, и това цялото удоволствие ми струваше 610$ от jeep4x4center.com, а с мито и ДДС излезе 1000лв. Тука в България само за короната и пиньона ми искаха 1250 лв. За какво си говорим 1 месец чакане, а е 2-3 пъти по-евтино. После защо частите за американски автомобили са скъпи
        [URL="http://www.forum-lines.ru/"][IMG]http://www.forum-lines.ru/rez/renegade.gif[/IMG][/URL]
        [COLOR=Black][B] Wrangler YJ, 2.5i, 2.5'' bodylift, ARB locker

[/B][/COLOR][B]Продавам пистов ремък за Jeep [/B][URL]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=886566#post886566[/URL][URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28939"]
        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от orlin Преглед на мнение
          Здравейте,
          Аз в Балкан Стар и Вестауто повече нямам намерение да ходя. Наскоро правих ремонт на заден диф със смяна на всичко без касета и полуоски, междувременно си поръчах маслен филтът K&N, скоби за задните спирачки, свещи и кабели, и това цялото удоволствие ми струваше 610$ от jeep4x4center.com, а с мито и ДДС излезе 1000лв. Тука в България само за короната и пиньона ми искаха 1250 лв. За какво си говорим 1 месец чакане, а е 2-3 пъти по-евтино. После защо частите за американски автомобили са скъпи

така е, сърце нямат с тия цени... но явно има защо, щом се купуват . В сайта посочен по-горе кабели и свещи излизат почти 30$ общо , не ми се мисли колко ще обадят тук по родните магазини ))))) Ще взема да си поръчам , въпреки , че нямам нужда за момента
          rides:
          :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
          :arrow:2005 Yamaha YZ250
          :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
          The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Като чета какви цени коментирате, се втрещявам... Преди 3 месеца смених обтяжна ролка и ремък /не верига/, купени от магазин на "Бош" за сумата от 44 лв. двете, а за смяната им платих 25 лв. в сервиз на "Опел" и "Шевролет".
            Естествено не са оригинални, но се търкалят добре.

Джип Гранд Чероки 99г. 4.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X