Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Представяне,Jeep Grand Cherokee 4.0 limited,и малко въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Представяне,Jeep Grand Cherokee 4.0 limited,и малко въпроси

Не помня как беше по правилник. Но според мен той е виновен. Аз когато тегля автомобил, не пускам аварийни, тях ги пуска автомобила зад мен, така аз мога да сигнализирам на останалите участници в движението какъв курс ще поема, а той че го теглят.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Да,това го четох в правилника,когато учих за книжката...че само тегленият автомобил се движи на авариини,а този,които дърпа трябва да е с включени светлини.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        В БГ никога не се опитвай да предположиш какво ще направи другият водач. Не всеки мисли логично, действа предсказуемо, обикновено напротив . Винаги предполагай, че се разминаваш / задминаваш и т.н. с малоумно същество - такъв е средностатистическият български водач на МПС. Затова - в конкретния случай е трябвало да спреш, за да видиш какво ще направи - ако иска да завива и няма място - и той ще спре и ще стане ясно какво иска, а не "услужливо" да се изнасяш, за да му освободиш място, пък той вместо да завива, се движил направо.
        Прави си,ами ще ми е за урок това.

Коментар

Re: Представяне,Jeep Grand Cherokee 4.0 limited,и малко въпроси

Колеги,поради финансови причини,колкото и да не ми се иска,джипката най-вероятно,ще се продава... в тази тема можете да видите историята и откакто е в мен. До няколко дни ще пусна и официална тема с актуални снимки...

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X