Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ABS система на XJ'1996

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ABS система на XJ'1996

Първоначално публикуван от gravidis Преглед на мнение
    да попиша и аз - ако пагледнеш старите теми ще видиш , че съм пускал такава тема преди.В Балканстар ходих - взеха ми 60 лв тогава и не ми помогнаха.Когато АБС не работи лампата естесвено свети и когато ти омръзне да свети махаш релето което правилно си намерил в двигателния отсег при бушоните и спира да свети и естествено няма и шанс да работи АБС.Сигурен ли си ,че релето е ОК.После при здрави датчици и непрекъснати кабели до тях се проверява разстоянието от датчика до гривната(назъбена е) и да не е пълно с кал че импулса няма как да се отчита.При мен и гривната и беше счупено едно парче и ми пращаха от Англия друга.И последно е командния блок(модул на АБС)ами прави проблеми,миналата година на приятел с Вояджър изгоря и след 150 евро от Германия втора употреба АБС отново му работи
    Благодаря за инфото, колега. Аз знам, че лампата трябва да свети ако не работи ABS - a. Просто не ми остава време да отворя таблото и да видя има ли лампа, здрава ли е и т.н.
    Да за релето съм сигурен, че е ОК. Правихме замерване с уред и работи. Въпросните датчици и връзките към тях не са проверявани. Когато ми остане време ще ги прегледам и тях.
    Един въпрос - кое наричаш команден блок ( модул на ABS - a) и къде се намира?
    Последно редактирано от walker; 19-11-10, 11:45. Причина: печатна грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X