Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГНП за 2.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГНП за 2.1

То за всеки си е индивидуално набиването..))
    аз лично не искам да сменям моя джип за някои друг ако нямам на това причини.но това е тема на друг разговор. Та...сега по темата. Днес закарах дюзите...оказа се че дюзите са перфектни.Попита ме за свещите...аз съм ги сменял еди колко си стрували,били от фалшивите отсече той. хм..добре...Обаче,майстора ме посъветва да бутна помпата на предварение , защото имало нагар по дюзите, и ако имал двигателя нужната компресия , то трябвало да работи като часовник.Ако я бутна...как ще се отрази това...по какво да разбера че е по добро положението : по тих ли ще стане илиобратното.По стегнато ли ще работи или обратното...
    Който е "бутал" да каже какво да очаквам аз мерси предварително
    А сега относно по долния пост : няма друг двигател от Рено , който да пасне идеално и без преработки.Винаги ще има приспособяване.Някои се плашат от това..други не. Затова..аз обичам добрите стари от време оно бензинови карбураторни двигатели А защо съм си взел дизел ще попитате...такъв съм намерил тогава такъв съм си взел Преправяйте...техническия прогрес е върховно и интерестно нещо))
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Темата е малко старичка, но възникна въпросът - ако сменя дизеловият двигател с бензинов не трябва ли да се сменят и скоростите (заради предавателните числа) ?

Поздрави !

Коментар

Не, просто ще върви повече

Коментар

А може ли да се даде някаква крайна цена на части + труд и заслужава ли си да се мени дизелчето или да зимам направо 2.5i бенц или 4.0 ?

Поздрави !

Коментар

Заслужава си и то много,ремъка и ролките на дизечето 700 левчета.На газ ми харчи 11/15 и оф 20 .
            Минимално преправяне. 600 лв
            878511557

Коментар

А да речем кое е по-добре 2.5бензин фабричен или да подменя дизела с рено бензин ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X