От: ГНП за 2.1
То за всеки си е индивидуално набиването..
))
аз лично не искам да сменям моя джип за някои друг ако нямам на това причини.но това е тема на друг разговор. Та...сега по темата. Днес закарах дюзите...оказа се че дюзите са перфектни.Попита ме за свещите...аз съм ги сменял еди колко си стрували,били от фалшивите отсече той. хм..добре...Обаче,майстора ме посъветва да бутна помпата на предварение , защото имало нагар по дюзите, и ако имал двигателя нужната компресия , то трябвало да работи като часовник.Ако я бутна...как ще се отрази това...по какво да разбера че е по добро положението : по тих ли ще стане илиобратното.По стегнато ли ще работи или обратното...
Който е "бутал" да каже какво да очаквам аз
мерси предварително
А сега относно по долния пост : няма друг двигател от Рено , който да пасне идеално и без преработки.Винаги ще има приспособяване.Някои се плашат от това..други не. Затова..аз обичам добрите стари от време оно бензинови карбураторни двигатели
А защо съм си взел дизел ще попитате...такъв съм намерил тогава такъв съм си взел
Преправяйте...техническия прогрес е върховно и интерестно нещо
))
То за всеки си е индивидуално набиването..
))аз лично не искам да сменям моя джип за някои друг ако нямам на това причини.но това е тема на друг разговор. Та...сега по темата. Днес закарах дюзите...оказа се че дюзите са перфектни.Попита ме за свещите...аз съм ги сменял еди колко си стрували,били от фалшивите отсече той. хм..добре...Обаче,майстора ме посъветва да бутна помпата на предварение , защото имало нагар по дюзите, и ако имал двигателя нужната компресия , то трябвало да работи като часовник.Ако я бутна...как ще се отрази това...по какво да разбера че е по добро положението : по тих ли ще стане илиобратното.По стегнато ли ще работи или обратното...
Който е "бутал" да каже какво да очаквам аз
мерси предварително
А сега относно по долния пост : няма друг двигател от Рено , който да пасне идеално и без преработки.Винаги ще има приспособяване.Някои се плашат от това..други не. Затова..аз обичам добрите стари от време оно бензинови карбураторни двигатели
А защо съм си взел дизел ще попитате...такъв съм намерил тогава такъв съм си взел
Преправяйте...техническия прогрес е върховно и интерестно нещо
))
Коментар