Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експлоатация на Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Експлоатация на Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003

Нищо не разбирам от тоци. Няма да мога да го направя. Ако ми кажете кой, къде и за колко ще ми смени крушките ще съм благодарен, защото на панела мога да пържа яйца. Климатроника работи, но не съм доволен, а зимата дойде.

Коментар

Първоначално публикуван от basko Преглед на мнение
      Нищо не разбирам от тоци. Няма да мога да го направя. Ако ми кажете кой, къде и за колко ще ми смени крушките ще съм благодарен, защото на панела мога да пържа яйца. Климатроника работи, но не съм доволен, а зимата дойде.
      И аз се присъединявам към колегата. Нищо не разбирам от жички, съпротивления и диоди и няма да мога да се оправя.

Така че - плащам си, за да ми ги смени някой.
      ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
      Volvo XC90 D5 Executive '12
      Volvo XC60 D5 Summum '11
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Ето какво представлява по моя начин:

Suzuki GSXR
        VW Touareg
        Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
          И аз се присъединявам към колегата. Нищо не разбирам от жички, съпротивления и диоди и няма да мога да се оправя.

Така че - плащам си, за да ми ги смени някой.
          За плащането не знам, ама ако наистина не може да намерите някой, който по "инструкциите", които съм писал да се справи мога да се наема да сменя още 1-2 панела.
          Проблема ми е по-скоро с времето, иначе имам лента за подсветка на едно табло.
          Все пак първо вижте филмчето . Насреща съм да се види и наяве
          Suzuki GSXR
          VW Touareg
          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от peerless Преглед на мнение
            Ами и аз си мислех с дремела малко да ги изпиля, защото ако мъча да ги отсеча може да повреда платката, а там са супер финни пътечки. Сега съм пуснал в jeepforum & ausjeepoffroad снимка на платката, да видим дали някой няма да предложи нещо...

Ако до седмица няма резултат, ще го разнитя и ще си каже дали "ще яде асан баница"
            Предложиха ли ти нещо? Направо е повече от сигурно, че трябва да се направи нещо, защото е много неприятно положението. Понякога направо й се моля на колата да се заключи...
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Нищо все още, а нямам време да се занимавам с моето в момента...

Веско, ако имаш време разкачи акумулатора за 20 мин. (по предложение от годните форуми) и виж дали ще има ефект при теб. Един пич каза, че при него сработило ама...
              ... аз като тръгнах да си свалям акумулатора (че нямах ключ 13) за малко да си изгоря ECM-а и реших да го оставя за по-натам този тест...
              Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
              Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Аз попрочетох малко и из тези форуми, дето си писал по-горе...
                Тази вечер с един колега в гаража ще правим смеси за ракетно гориво и ще се позаседим... Ще го разкача и ще видим утре. Аз не залагам големи надежди, ама....
                Suzuki GSXR
                VW Touareg
                Mitsubishi Pajero II

Коментар

И аз де, но дано да има резултат!

LZ1FLY

Коментар

Правихме фитили, пихме ракия, мезихме консервирана бяла мрена и държах акумулатора около час разкачен.
                    Утре ще видя дали има някакъв ефект.
                    Suzuki GSXR
                    VW Touareg
                    Mitsubishi Pajero II

Коментар

Еее много съспенс ми вкарваш... що не тества веднага?
                      СТИСКАМ ПАЛЦИ!

LZ1FLY

Коментар

Абе честно казано - не мисля, че имаше някакъв ефект... Факт е, че тази сутрин спирах на няколко места и винаги се заключваше от първият път, но за сметка на това отключването се получава когато съм на около метър - два от колата. То реално погледнато и заключването го правя на такова (или по-малко) разстояние.
                        Няма да се оправи работата според мен с такива хитринки. Трябва нещо "по-сериозно"
                        Suzuki GSXR
                        VW Touareg
                        Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                          Някой знае ли къде има такъв OBD II четец в Младост - Дружба (в София)?
                          Аз имам ODB II и съм в Младост 4
                          ако искаш може да я закачим тия дни...
                          LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            Аз имам ODB II и съм в Младост 4
                            ако искаш може да я закачим тия дни...
                            Мерси много за предложението, ама аз (покрай смяната на термостата) вече бях в сервиз и го променихме това. То покрай тая тема се вплетоха още доста, но в края на краищата на този етап има решение за панела на климатроника и за обхвата на дистанционното.
                            Със смяната на региона на Канада се появи само свирването при заключване. Дневни светлини - не. За това си монтирах (в сервиз) отделно модулче.
                            Ако, обаче смяташ, че наистина има как да се подкарат оригинални дневни светлини на WG-то - ще мина покрай теб да го пробваме, защото все пак ми се струва, че с оригинални ще е по-добре.
                            Suzuki GSXR
                            VW Touareg
                            Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                              Ако, обаче смяташ, че наистина има как да се подкарат оригинални дневни светлини на WG-то - ще мина покрай теб да го пробваме, защото все пак ми се струва, че с оригинални ще е по-добре.
                              Честно да си призная нямам идея, и нямам сервиз ако си мислиш това. Имам скенер и съм в Младост ако искаш може да се видим и да пробваме, пък може и да стане... Утре ще разгледам за спец. софт. за Гранда ти. Този, който имам чете около 18 позиции от моето сузуки предполагам, че ще се разбере и с компа на Гранда ти.
                              Сканирането е безплатно
                              LZ1RED

Коментар

Да не спамя с нова тема дайте малко инфо за термостат на GC 2003 2,7 CRD, от къде да се намери по изгодно? Трудно ли се сменя?
                                диагностицирах се сам на база вашите коментари, за което благодаря!
                                [FONT=Arial]"Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..."[/FONT]
                                Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
                                Kawasaki KLE 500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X