Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд 2.7 CRD Смяна на тон колони на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд 2.7 CRD Смяна на тон колони на таблото

ljupco, за да качиш снимка тук във пост първо трябва да я преоразмериш до някакъв по-малък размер /800х600 или 1024х768pix/. След това я качваш първо на някакъв сайт за Upload and send photos, примерно http://picvalley.net/. От основния прозорец избираш I will upload photos from my computer

и след това бутона "Разглеждане"/Brouse/ за да намериш къде в твоя компютър е търсената снимка

Кликваш върху търсения File и после върху "Open".

Отваря се миниатюра с качената снимка. След това може направо отдолу върху бутона PHPBB code with full size image и копираш линка

или кликваш върху самата снимка за да се отвори в нов прозорец а после пак върху бутона PHPBB code with full size image и копираш линка отдолу, а после го пействаш /paste/ в текста на написаното в поста си там, където искаш да се появи снимката.

Накрая се получава ето това:

Ако трябва да качваш още снимки отново кликваш на "Разглеждане"/Brouse/ и повтаряш същото и с новата снимка и т.н.
    И Ура! Вече можеш да качваш снимки.
    Съжалявам за дългия пост, но пък дано да е полезен.
    Поздрави!
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

ljupco ще съм ти много благодарен ако качиш снимки.Ако не се справиш тук,ще те намеря по скайпа.
      Пп След качването използвай "преглед публикация" за да видиш какво точно си направил.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

А можеш и по друг начин - когато дадеш "Отговор на темата" както правиш за да пишеш тук, точно над прозореца имаш няколко иконки за шрифта и т.н. Избираш 7-мата иконка, която е "Вмъкни изображение и ти се отваря нов прозорец. Уверяваш се, че горе е маркирано полето "От компютър" и долу натискаш бутона "Маркирай файлове". Така ти се дава да избереш коя снимка да качиш. Веднъж направил това натискаш "Изпрати файл" и си готов. Поздрави.
        Прикачени файлове
        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

http://ljupco.snimka.bg/automobiles/jeep.548687
          Оправихме се некак. Ако е позволимо по този начин??? Извинявам се ако е обратното...

Коментар

Алекс Мерси ного. Страхотен си. На предишния пост сложил сьм цял линк...Са ще пробвам по твоя начин.
            http://media.snimka.bg/7578/021410448.jpg http://media.snimka.bg/7578/021410449.jpg
            Стана некак, баш не ми харесва ама по добре е от нищо!
            Последно редактирано от ljupco; 13-11-10, 08:39.

Коментар

Да напиша и аз моя опит може да съм полезен.
              Та болестта при мен със звука е голяма - започнаха да ми се образуват бръчки от мъките, които ми причиняваше това стържене... пострадалите ме разбират, но по същество:

Със свалянето на капака, не се притеснявайте да следвате смело описанията на колегите Radosl81 и peerless - те са качили снимки и съответно "...Напъвай смело и не се притеснявай. Трудно можеш да го счупиш капака....той е много здрав и гъвкав. После ти трябва или много къса отверка или ключе седмица..."

по интересната за мен част беше ремонтирането:
              Липсата на налични говорители и големия мерак за бързо разрешение доведоха до следното

1. "по спешност" посещение на работещ до късно магазин тип "млад техник" от там се сдобих с "repair kit" - чифт полиуретанови гънки с възможно най-малкия наличен размер - в моя случай бяха 3" (при цена около 5лв), най-качествено лепило на еластична основа (НЕ ползвайте моментни лепила) за около 5лв.
              2. малко търпение и нов скалпел
              3. ако не сте намерили точният размер гънка, прерязвате наличната по размера на говорителя - работете много прецизно неточно отрязване може да ви изкривява звука ако сте по-чувствителни.
              4. отделяте със скалпела старата гумена гънка от конуса на говорителя- не би трябвало да е трудно, като се има предвид, че за да е в това състояние е постояла на слънце някоя годинка.
              5. проверявате окачването на говорителя дали е наред - побутвате го надолу и пускате, като гледате дали няма някоя друга повреда освен гънката
              6. наслагвате /вече прерязаната по размера на старата гънка нова, или ако сте намерили точния размер/ гънка за да сте сигурни че ще стане добре, намазвате според инструкциите на лепилото, като ако ви пише да слепите повърхностите след 15 мин, го направете на 5-тата, за да може да напаснете гънката и конуса без напрежения за да нямате изкривяване на звука в бъдеще.

Изчаквате няколко часа 8-10, сглобявате и сте готови за галещ слуха инфинити звук.
              Поздрави на всички и дано да съм бил полезен!
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-12-10, 06:14.
              [FONT=Arial]"Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..."[/FONT]
              Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
              Kawasaki KLE 500

Коментар

Аз да ви кажа честно много сте се набутали какви са тия тонколони 120лв моите ги смених с 2 по 4.50 някви чешки бяха и се чуват много добре.просто спецификациите бяха същите!
                Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Много обичам такива мнения за набутване, това е като по спецификации един телевизор NEO или Funai да отговаря на телевизор Samsung или Panasonic и да кажеш, че са същите. Да не давам още подобни примери с друга техника и машини... Дано изкарат твойте повече ако ги надуваш, защото аз музиката обикновенно си я бича на макс и звука е "стабилен"!
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X