Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд 2.7 CRD Смяна на тон колони на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд 2.7 CRD Смяна на тон колони на таблото

Здравейте колеги. Од пред два месеца осетих че тонколоните на таблото са трьгнали да заминяват и тябва смяна. Не се решавам на сила да искарам пластмасовия капак над тях да не счупя нещо и после още едно ново срьцане . Ако знае някой или някакьв линк щте бьде ного полезно за мен а надяавам се и за други. Мерси на вьсички! и приятен работен ден!
    п.с Нещо такова http://mercedes-bulgaria.com/forum/m...onki-w124-88g/ ако не е позволимо извинявам се и моля модераторите да оправят моя пост.
    Последно редактирано от ljupco; 14-10-10, 10:18.

От: Гранд 2.7 CRD Сляна на тон колони на таблото

Ето колега:
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%EE%F2%ED%E8

П.П. Няма проблем за свалянето на панела. Сваля се много лесно, просто ти трябва някаква плоска и по-здрава пластмаса... примерно шпатула.

Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
    Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Първоначално публикуван от ljupco Преглед на мнение
      Здравейте колеги. Од пред два месеца осетих че тонколоните на таблото са трьгнали да заминяват и тябва смяна. Не се решавам на сила да искарам пластмасовия капак над тях да не счупя нещо и после още едно ново срьцане . Ако знае някой или някакьв линк щте бьде ного полезно за мен а надяавам се и за други. Мерси на вьсички! и приятен работен ден!
      п.с Нещо такова http://mercedes-bulgaria.com/forum/m...onki-w124-88g/ ако не е позволимо извинявам се и моля модераторите да оправят моя пост.
      Напъвай смело и не се притеснявай. Трудно можеш да го счупиш капака....той е много здрав и гъвкав. После ти трябва или много къса отверка или ключе седмица. Виж темата която ти е дал колегата, там има много писано относно тези говорители. Аз наскоро смених мойте с оригинални на Mopar.

Успех...
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Колко даде за оригиналните и от БС ли ги взе?

LZ1FLY

Коментар

Първоначално публикуван от peerless Преглед на мнение
          Колко даде за оригиналните и от БС ли ги взе?
          Взех ги от официален представител на марката тук в града в който живея. Не съм в България (виж местоживеене). Мисля че, в темата за тези говорители някой беше писал, че в БалканСтар са около 90 лева едната. Аз ги взех 90 евро двете. Звука е страхотен.

Коментар

От: Гранд 2.7 CRD Смяна на тон колони на таблото

А да, не бях обърнал внимание на местоживеенето. Определено 90лв. на брой не си заслужават за тези драйвери...

LZ1FLY

Коментар

А да, не бях обърнал внимание на местоживеенето. Определено 90лв. на брой не си заслужават за тези драйвери...
              Ти тая тема дето я пусна по-горе, не си я чел май. Вземи я прочети цялата.

Коментар

чел съм я аз и то няколко пъти... а не ми се спори на тема аудио...

LZ1FLY

Коментар

В предишната тема бях писал кои колонки са най- добрата алтернатива на оригиналните. Става въпрос за HERTZ, модела не се сещам, погледни го. Аз съм с такива и звука е....... Цената им е 120 лева комплект в Toyaga.
                  R 727cc BB KIT
                  ZJ V8
                  WK2 V6

Коментар

Това се опитах да кажа, че 180лв за infinity-chrysler-mopar драйвери е смешно

LZ1FLY

Коментар

Точно... HERTZ- ките са велики. Но Mopar няма как да не сложат "фирмената" надценка.
                      R 727cc BB KIT
                      ZJ V8
                      WK2 V6

Коментар

Мерси на вьсички. Ного ми помогнахте сьс мненията. Днес искарах таблото как щто каза peerles! Когато искрах колоните и макнах черното платно от горе, указа се че неопрените са скьсани на някои места. Разбрах от старата тема оти наистина това са средновисокотонски колони. За да утихна средните честоти сложих еден 4,7 mF кондензатор и гадното грьчене се изгуби, арно ама много се изгубиха и средните тонове . Затова сложих кондензатори от 1 mF и резултатот беше чудесен. Ас сьм любител на ниските и високите честоти , средните ич не ги обичам , така че се получи баш това щтото го исках. За проба преди да слагам кондензаторите пробах сьс задни колонки от домашни кина на SAMSUNG и SONY. И сьс двете получих почти сьщи резултат. Имаше средни тонове но качеството на тона баш не ме харесваше. Когато вьнах infiniti-те обратно сьс 1mF на них получи се страхотен тон (почти за мен). Сега до volume 30 сичко си е на ред , (даже дури ного по добре) след 30 колоните почват отново да хрьчат ама при това положение вьв джипката не се седи. Така да решил сьм си проблема времено. До кога ще кара не знам! Мерси и Поздрав на вьсички!
                        Последно редактирано от ljupco; 15-10-10, 22:58.

Коментар

Ето колега:
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...F2%EE%F2%ED%E8

П.П. Няма проблем за свалянето на панела. Сваля се много лесно, просто ти трябва някаква плоска и по-здрава пластмаса... примерно шпатула.

Колега би ли описал малко по-подробно самото упражнение,тоез чалъма за свалянето на панела,че и аз прихванах тази болест с колонките.А не ми се ще да си изпочупя таблото.
                          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ами много е лесно, просто ти трябва някаква плоска пластмасова шпатула или нещо подобно и повдигаш в краищата, като се движиш към средата. Панела излиза много лесно.

LZ1FLY

Коментар

Калине имам хубави снимки как се прави и каде са поточно жабките кьдето влизат вьв таблото, ама не знам как да ги кача! мога да ги пусна на facebook ili skype! Би искал да помогна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X