Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В редиците на Jeep - моля за съвет :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В редиците на Jeep - моля за съвет

Номер на двигателя е нашенска БГ-пошлост От сиромашия ли (едно време при соц-а) или от рекетьорски подбуди (случаи като описания - връщане от КАТ, ходи там да ти почистят блока, ходи в "Технотест" и на майна си и т.н., накрая дай рушвет за да минеш...). Не съм виждал чуждестранен талон с № на двигател ! Кой ще ти види двигателя, ако си го откраднал (купил от крадци-разфасовчици) и си си го монтирал на колата ? Шантава работа, българска...
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да се върна за момент към темата Тъй като нямах време да отида в събота за обслужване на Джип-а, го закарах вчера при Владо. Така, цени на отделните неща точно не мога да ви кажа, общо сумата беше 320лв. /включен труд/. Смениха всички филтри, ремък, маслата на двигателя и скоростната, оправиха ми алтернатора, че беше поставен безумно от някой "майстор" преди това. Оказа се, че и ремък преди това е слаган странно, така че е "буксувал" при въртене. Липсваше кората която закрива перката и ремъка, сложиха нова. Прегледаха и дисковете на спирачките. Останах много доволен, джип-а се движеше много по-различно след това - имаше много повече мощ. Направо ме залепваше за седалката на светофарите Още веднъж, Експрес-2 ме спечелиха като клиент оттук нататък, наистина си разбират от работата! Днес го маркираха в Булстрад, така че е 100% готов. Само да си взема нови стелки и мога да си спя в него

Коментар

Re: В редиците на Jeep - моля за съвет

Здравейте.

Когато регистрирах моя в кат също търсиха номер. Даже някакъв офицер викнаха, гледаха на компютъра... Казаха "Ще го видим ние.. От компютъра ни не може да избяга" И накрая в талона писаха " без номер"

Това беше август в кат СОфия..
        WJ 4.7 Limited
        0889 70 70 42

Коментар

Днес не искаха да ми пререгистрират колата...
          В талона издаден от КАТ-София пише без номер на двигател, но врачанския кат ме пратиха другата седмица на комисия....
          Ако мине комисията и напишат без номер на двигател ще викна Сашо Диков

Коментар

Първоначално публикуван от tafffyy Преглед на мнение
            Днес не искаха да ми пререгистрират колата...
            В талона издаден от КАТ-София пише без номер на двигател, но врачанския кат ме пратиха другата седмица на комисия....
            Ако мине комисията и напишат без номер на двигател ще викна Сашо Диков
            Не Сашо, а Бойко трябва да викнеш!
            Преди години познавах един"депутат", та той искрено ми обясни защо не вдигат заплатите на полицаите. "Ами те си имат достатъчно странични доходи и заплатата малко ги вълнува"..........
            в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
            Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X