Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrangler Rubicon добра идея ли е за гората?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Wrangler Rubicon добра идея ли е за гората?

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    120 коня двигателя не стига ли ?
    Ами то на тия с по-слабите двигатели, доколкото знам, и други работи са им слаби. И се чупят ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
      Ами то на тия с по-слабите двигатели, доколкото знам, и други работи са им слаби. И се чупят ...
      Там е работата че другите работи на всички са едни и същи. И на тея с по-слабите двигатели по-малко се чупят...
      Обаче пък 120 коня си е жива УАЗ-ка, за какво ти е...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Там е работата че другите работи на всички са едни и същи.
        В сравнение с Рубикона? По-горе имам предвид, че евтините Вранглери нямат това:

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Рубикон е комплектация за Вранглер от TJ насам (сиреч YJ няма). Включва друга раздатка, други мостове с блокажи, по-високо окачване и други благинки.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          В сравнение с Рубикона? По-горе имам предвид, че евтините Вранглери нямат това:
          А, разбрах те сега. Имах впредвид че дали е с 2.5 или с 4.0 двигател мостовете са едни и същи...Остави се, ами те на практика са същите и при далеч по-голям и тежък Гранд Чероки 5.2 например. Ето затова един Вранглер 2.5 е доста безпроблемна машина (ако не прекалиш с тунинга), но пък е умрял от към динамика и енергонаситеност...
          Говорим за Вранглер YJ и Гранд ZJ да не си вадите генерални изводи за всичко и всички.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

мостовете при класовете / спорт / и / сахара / са дана-35 независимо дали е 2.4 или 4.0 двигатела . 2.5 и 4.2 са двигателите на y j а там /рубикон / НЯМА . TJ / рубикон / е с двигател 4.0 имостове дана 44 за справки jeep.com От 2007 се предлага V 3.8 а за европа има и дизелова оферта за справки балканстар . А относно темата моя рубикон аз / по мое мнение / го намирам като идеален за разходки в гората за справки / до сега / 2 / две / хард разходки и 3 /три / посещения на рио-де......

Коментар

малка корекция - JEEP TJ - стандартния, сахара и спорт през целия период на продажби - '97 - '06 са се предлагали и в комплектация с Д44 срещу допълнително $$$. малко хора обаче са си ги поръчвали така защото просто не им трябва, така че е много трудно, но не и невъзможно да се намери употребяван TJ с Д44. аз лично познавам поне трима "късметлии"с такива мостове.

и по темата - вранглер '91 - '92 за 4-5 К евро си е чиста загуба на ресурси - ИМХО. амортизиран, ръждясал и морално остарял - реалната цена на това чудо е около и под $1000. голЕма работа че може да се ъпгрейдва до обезумяване. с риск да стана досаден но за тези и по малко жълтички може да се купи FJ/BJ 40, който също да се упгрейдва до пълно умопомрачение и е много по добър като изходна база:
              шасито не гние като на вранглера, мостовете са аналог на Д60 - напрактика вечни и с 4.10 пр.ч., мотор, скорости, раздатка - в пъти по добри. плюс че е класика, а врангелчето - конфекция.

ЛИЧНО МНЕНИЕ
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Дай линк към това FJ/BJ 40 ? Като новак кодовите названия не значат нищо за мен, дай снимчица, мобиле ...
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                  Дай линк към това FJ/BJ 40 ? Като новак кодовите названия не значат нищо за мен, дай снимчица, мобиле ...
                  Това е модел на Тойота. Стар и прочут.

Ето и картинки
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Митко, лесно ти е на тебе в Канадско (Щатско is too damn close).. Опитай се тука да намериш читав TLC *J40, който да го докараш цял до гаража за разумни пари...

Коментар

Видях мостовете на Вранглер с HEMI 5.7 480кс и получих леко умопомрачение.
                      Явно за някои хора офроуда не е "без път" а "без земя под гумите".

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        колега, остави тия Вранглери...
                        вземи си това, направи му един лифт 3" , едни 35" гуми и си карай...
                        http://www.autoscout24.be/nl-be/deta...73&id=78493785

упс... точно тая има нужда от ремонт "4x4 ne marche pas" =не работи 4х4...
                        но не се знае колко сериозен ще е...
                        може да е хъб и т.н.

и това става след тунинг за 5000Е: http://www.autoscout24.be/nl-be/deta...42&id=73741140

Аиде сега от начало Тедо няма начин да си взема дизелова кокошарка Карал съм много модели на Тойота и някак си не ми дават този кеф не казвам че не са добри коли просто на мен са ми скучни както за тунинговане така и за юркане Аз за нашите цели от Вранглер съм се отказал отдавна Доста време съм карал този модел на Джип и съм решил да пробвам нещо друго Ако си карал на състезание в БГ щеше да разбереш че Вранглера е с малко къса база за този вид каране Въпреки това не ми пречи да имам един за съжеление си стои разглобен но за него имам други планове

40ската е много добър автомобил но повечето който съм виждал са били в пъти по изгнили и от наи гнилия Вранглер които съм виждал Другото е че няма много части за тях а ако тръгне да се прави става същото трябват много мане

Много малко хора знаят че има една компания дето прави реплика на 40ската Която е с мотор осмак РК Атлас -2 и яко обурудване Изпуснахме една такава на един търг и още не мога да си го простя
                        Само че и там важи лафа.... Кеф цена няма
                        www.tlcicon.com ВИЖТЕ САИТА СТРУВА СИ САМО ДЕТО ПОСЛЕ ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА МАЛКО ЗЛЕ
                        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-03-07, 16:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                          малко Оф-тРопик
                          има един Врангел - бургаззка рагистрация, порядачно лифтван.
                          Седи от сума време на паркинга на Уетището - Терминал 1.
                          Някой заглеждал ли го е ?
                          Да знаееме го този Вранглер преди време го тунинговахме доста прилично С окачване на Currie Enterprises Гуми 35 анити рок щанги охладители на автомата буфери и прагове лебедка както и защитен рол -кеидж Момчето дето го кара работи и живее в чужбина

Коментар

За летищния, всеки ден го заглеждам.... Грамотното изпълнение си личи от далече. Вчера му разглеждах праговете.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение

Много малко хора знаят че има една компания дето прави реплика на 40ската Която е с мотор осмак РК Атлас -2 и яко обурудване Изпуснахме една такава на един търг и още не мога да си го простя
                              Само че и там важи лафа.... Кеф цена няма
                              www.tlcicon.com ВИЖТЕ САИТА СТРУВА СИ САМО ДЕТО ПОСЛЕ ЧОВЕК СЕ ЧУВСТВА МАЛКО ЗЛЕ
                              за последното си прав . дъвкахме го тоя икон преди година време тука със Савата и не можахме да се разбереме
                              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от vatito Преглед на мнение
                                мостовете при класовете / спорт / и / сахара / са дана-35 независимо дали е 2.4 или 4.0 двигатела . 2.5 и 4.2 са двигателите на y j а там /рубикон / НЯМА . TJ / рубикон / е с двигател 4.0 имостове дана 44 за справки jeep.com От 2007 се предлага V 3.8 а за европа има и дизелова оферта за справки балканстар . А относно темата моя рубикон аз / по мое мнение / го намирам като идеален за разходки в гората за справки / до сега / 2 / две / хард разходки и 3 /три / посещения на рио-де......
                                Да върна дискусията пак на Вранглера че стана за темата на Тойота. Та колегата не е много точен с двигателите на YJ, защото след 1989 вече не е с 4.2 двигател с карбуратор и ~121кс а си е с правилния 4.0 инжекцион 178-188кс. Проблемът е че този двигател вече става достатъчно силен че да среже дифа на задния мост ако не е Дана 44. И най-често това се случва като се кара на включено двойно по асфалт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X