Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Wrangler Rubicon добра идея ли е за гората?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Wrangler Rubicon добра идея ли е за гората?

добре де, колко струва един такъв нов V8 5.7?
    доста е масов в САЩ, ако се съди по предаванията за тунинг...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatanov Преглед на мнение
      AAAAAAA ТУТИН реши вместо да си купи гуми за TouaregЧЕТО
      да си вземе едно Рубиконче. А сега сериозно, огледай пазара в B.....
      и кажи какво има или дай някое сайтче на другарчетата
      А нищо не съм решил, обаче колкото по-трезво мисля, толко по си мисля, че ще плащам бая ако го карам туарега както ми се иска офроуд.
      Пък едно вранглерче изглежда добре, като се нажипоса с огромни гуми...

Значи из белгията пазара е средна работа. Като цени обикновено нещата са по-скъпи от германия, но пък е гарантирано по-запазени коли. Пък и офроуд тук да ти кажа няма къде да се кара, се ще наджапаш у нечии заден двор. Пренаселено е.

Иначе

http://www.autoscout24.be

Аз там си намерих туарега.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        добре де, колко струва един такъв нов V8 5.7?
        доста е масов в САЩ, ако се съди по предаванията за тунинг...
        Ама вие защо си мислите че направо се слага осмак на другите карантии Двигателя не скъп но после става страшно Иначе предлагат нови 5.7 480кс с целия хардуер за Вранглер Специялно проектирани и направени за офф
        Само дето тогава цената на нов Рубикон става смешна пробвано е А за тия предавания дето ги гледате нещата не стоят точно така ......

Коментар

то е ясно, че и СК и трансмисия ще трябва... но когато се слага фабрично, би трябвало да се доплаща само разликата над стандартните... в крайна сметка стандартния 4л мотор и СК също струват нещо /чисто нови/...

то е малко като "опция" ляти джанти на нова лека кола... искат ти доплащане като за още един комплект... /все едно стандартните ги изхвърлят/...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А нищо не съм решил, обаче колкото по-трезво мисля, толко по си мисля, че ще плащам бая ако го карам туарега както ми се иска офроуд.
            Пък едно вранглерче изглежда добре, като се нажипоса с огр
            омни гуми...

Много си прав и за мисля че /ДЖИПО Е ГЪРЧАВ/ за тези места на които
            ти се ходи, по баири и сукаци. Ако вземаш нещо по-проходимо поне софт разходките ще са ласни и няма да го мислиш толкова. По добре пусни тема, какво ме съветвате да взема за ..... пари. По-полезно ще е и ще се чуят мненията на знаещите и патилите. За сайта благодарности!!!!!!

П.П За неделя на линия ли си?

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              то е ясно, че и СК и трансмисия ще трябва... но когато се слага фабрично, би трябвало да се доплаща само разликата над стандартните... в крайна сметка стандартния 4л мотор и СК също струват нещо /чисто нови/...

то е малко като "опция" ляти джанти на нова лека кола... искат ти доплащане като за още един комплект... /все едно стандартните ги изхвърлят/...
              Абе Тедо НЯМА ФАБРИЧЕН МОТОР ОСМАК ЗА ДРУГИТЕ НЕЩА ДЕТО ТРЯБВАТ ЗА ОФФ след този мотор ДА НЕ ГОВОРИМ Стига сте бъркали хората

Коментар

колега, остави тия Вранглери...
                вземи си това, направи му един лифт 3" , едни 35" гуми и си карай...
                http://www.autoscout24.be/nl-be/deta...73&id=78493785

упс... точно тая има нужда от ремонт "4x4 ne marche pas" =не работи 4х4...
                но не се знае колко сериозен ще е...
                може да е хъб и т.н.

и това става след тунинг за 5000Е: http://www.autoscout24.be/nl-be/deta...42&id=73741140

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatanov Преглед на мнение
                  П.П За неделя на линия ли си?
                  Принципно да, но само по сухичкото че иначе ще берете ядове
                  Има ли организация ?
                  VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

малко Оф-тРопик
                    има един Врангел - бургаззка рагистрация, порядачно лифтван.
                    Седи от сума време на паркинга на Уетището - Терминал 1.
                    Някой заглеждал ли го е ?

Коментар

"Забравен" ?

Може някой да си е бил дузпата за чужбина и да го е отсвирил. А може някой да е искал да си бие дузпата и да са го "отсвирили" преди да излети
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Абе Тедо НЯМА ФАБРИЧЕН МОТОР ОСМАК ЗА ДРУГИТЕ НЕЩА ДЕТО ТРЯБВАТ ЗА ОФФ след този мотор ДА НЕ ГОВОРИМ Стига сте бъркали хората
                        ми аз съм писал 4л, а не 8цил...

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                          Пък едно вранглерче изглежда добре, като се нажипоса с огромни гуми...

Ама на тебе вранглерче ще ти трябва за да изглежда добре или за да върви добре извън пътя? Щото нещо не съм убеден, че тия, дето ги гледаш по 4-5000 евра, ще могат много добре да ги въртят ония ми ти огромни гуми.

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                          но само по сухичкото че иначе ще берете ядове
                          А ако няма "сухичко"?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            ........ще могат много добре да ги въртят ония ми ти огромни гуми.
                            И последно,защото няколко пъти питах ,този рубикон с какъв размер гуми е?
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                              И последно,защото няколко пъти питах ,този рубикон с какъв размер гуми е?
                              Ами той Васко е казал по-горе:

Първоначално публикуван от vatito Преглед на мнение
                              34/10.5/15 S S / TSL за оф са чудесни драпат здаво и в кал и в сняг но на асвалта вият като вълк
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ама на тебе вранглерче ще ти трябва за да изглежда добре или за да върви добре извън пътя? Щото нещо не съм убеден, че тия, дето ги гледаш по 4-5000 евра, ще могат много добре да ги въртят ония ми ти огромни гуми.
                                120 коня двигателя не стига ли ?

А ако няма "сухичко"?
                                И мен няма да ме има Гуметата ми наистина са много зле, просто няма смисъл.
                                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X