Замислял ли си се за всесезонни гуми? Аз вече 2 години (и две зими) карам с такива (Pirelli Scorpion STR) и нямам никакви проблеми, хем живея в планината и тук снега е поне два пъти повече от София. Правихме тестове на дълбок сняг с Волвото ХС90 на баща ми (със зимни Pirelli Scorpion) и с една немощна дизелова Гейка (с некви АТR гуми) и Гранд Черокито драпаше най-уверено.
Да не говорим, че в София почти цяла зима пътищата са предимно сухи или мокри - а на такава настилка всесезонното Пирели спира 10 пъти по-добре от зимна гума.
Във всеки случай аз вече никога няма да се занимавам с безумната смяна на летни и зимни гуми - все пак карам 4х4.
Присъствал съм на него и наистина бях изненадан от резултатите на модерните всесезонни гуми. Разликата в теглителната сила на сняг между всесезонното Пирели и чисто зимна гума бе по-малка от 5% - което на практика е незабележимо. Всъщност веднага след като се върнах от този тест в Швеция в края на 2008 г. още на следващия ден преобух Гранда с Pirelli Scorpion STR.
В общи линии STR е много по-добра на сняг и лед от евтина зимна гума и много по-добра от евтина лятна гума на сух асфалт. На мен това ми е напълно достатъчно - аз офроуд нямам намерение да карам, затова и не искам да се мъча с разни ATR-гуми. А и да ме прощават колегите с ATR-гуми - няма какво да се лъжем, тези гуми на асфалт са си направо опасни, а на сняг и мокро изостават дори от зимните гуми. Единственото им предимство е в кал. А и с всесезонната си спестявам досадната смяна на летни и зимни гуми два пъти в годината.
Много интересна тема! Дано колегите и от другите форуми да са я видяли. Поръчах си точно такива - след като старите летни отидоха на боклука с DOT ХХ05- но доста изтъркани бяха (за съжаление в БГ няма кой да ги рециклира), а зимните (доста стари и те - DOT ХХ02) не ми вдъхват повече доверие.
Интересна тема би се получила май от: "Коя гума е стара?" и "Колко стари са всъщност гумите с които караме?"
Много интересна тема! Дано колегите и от другите форуми да са я видяли. Поръчах си точно такива - след като старите летни отидоха на боклука с DOT ХХ05- но доста изтъркани бяха (за съжаление в БГ няма кой да ги рециклира), а зимните (доста стари и те - DOT ХХ02) не ми вдъхват повече доверие.
Интересна тема би се получила май от: "Коя гума е стара?" и "Колко стари са всъщност гумите с които караме?"
Старата гума веднага се усеща. На моето черо съм със заводските всесезонни гуми Goodyear Wrangler SR/A. Никакви ги няма, особено на мокро. Затова сега съм решил - за зимата зимни гуми, лятото - с летни. Изборът ми за зимни гуми е Continental ContiCrossContact Winter, като си запазвам размера 235/70/16. Между другото, с наближаване на зимния сезон търговците вдигнаха цените. В www.barzgumve.com преди две седмици същата гума беше около 290,00 лв., сега е 320,00 лв.: http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...153&sowigan=Wi Същото важи и за "Диана" - 310,00 лв./бр.: http://diana-ltd.com/index.php/products/view/2257 И при www.avtogumi.bg е същото - до оня ден бяха 260,00 лв./бр., днес са 317,00 лв./бр.: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...6t-p-6655.html
Даа. Та такива ми ти работи. Май Континентала отпада. Поради висока цена. Моля да препоръчате гума от следното предложение: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...s_id=&x=7&y=11 Да купувам, че току виж всички гуми станали 300,00 лв./бр. и отгоре
Благодаря предварително.
Даа. Та такива ми ти работи. Май Континентала отпада. Поради висока цена. Моля да препоръчате гума от следното предложение: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...s_id=&x=7&y=11 Да купувам, че току виж всички гуми станали 300,00 лв./бр. и отгоре
Благодаря предварително.
Vredestein Wintrac4xtreme
235/70 HR16 106H
[WinTrac4Xtreme] 263.38лв. с вкл. ДДС
Добро утро на всички. Боголюб, отказах се, тъй като решик, че няма смисъл. И без това черото е нестабилно само със задно - по-широка гума, по-голяма стабилност. Пък и с 225/75/16 получавам по-висок просвет само 1 см. Това са ми мотивите.
Поздрави на всички
на черокито съм с Kumho, на витарите с Yokohama. Доволен съм и от двете марки и от цените (витарите са със 225х65х17 и струваха 1080лв четирите с ДДС) . На лед те спасява единствено самодисциплината и късмета.
Замислял ли си се за всесезонни гуми? Аз вече 2 години (и две зими) карам с такива (Pirelli Scorpion STR) и нямам никакви проблеми, хем живея в планината и тук снега е поне два пъти повече от София. Правихме тестове на дълбок сняг с Волвото ХС90 на баща ми (със зимни Pirelli Scorpion) и с една немощна дизелова Гейка (с некви АТR гуми) и Гранд Черокито драпаше най-уверено.
Да не говорим, че в София почти цяла зима пътищата са предимно сухи или мокри - а на такава настилка всесезонното Пирели спира 10 пъти по-добре от зимна гума.
Във всеки случай аз вече никога няма да се занимавам с безумната смяна на летни и зимни гуми - все пак карам 4х4.
Присъствал съм на него и наистина бях изненадан от резултатите на модерните всесезонни гуми. Разликата в теглителната сила на сняг между всесезонното Пирели и чисто зимна гума бе по-малка от 5% - което на практика е незабележимо. Всъщност веднага след като се върнах от този тест в Швеция в края на 2008 г. още на следващия ден преобух Гранда с Pirelli Scorpion STR.
В общи линии STR е много по-добра на сняг и лед от евтина зимна гума и много по-добра от евтина лятна гума на сух асфалт. На мен това ми е напълно достатъчно - аз офроуд нямам намерение да карам, затова и не искам да се мъча с разни ATR-гуми. А и да ме прощават колегите с ATR-гуми - няма какво да се лъжем, тези гуми на асфалт са си направо опасни, а на сняг и мокро изостават дори от зимните гуми. Единственото им предимство е в кал. А и с всесезонната си спестявам досадната смяна на летни и зимни гуми два пъти в годината.
Един допълнитен въпрос към теб, ако позволиш: В теста участва и GOODYEAR VECTOR 4 SEASONS.
И резултатите май, са даже по-добри... Защо се спря точно на Pirelli Scorpion STR- освен разбира се, доста по-ниската цена?
колега въобще не се замисляй а взимай BFGoodric А/Т , повярвай ми за лед сняг и киша просто няма такава гума като BFGoodric А/Т , миналата зима карах джипката с такива гуми и мога да ти кажа че при нас чистенето на пътишата не е голям приоритет и има моменти когато си караш само по лед и повярвай при скорост от 100км/ч при такива условия колата просто за миг не променя траекторията си
колега въобще не се замисляй а взимай BFGoodric А/Т , повярвай ми за лед сняг и киша просто няма такава гума като BFGoodric А/Т , миналата зима карах джипката с такива гуми и мога да ти кажа че при нас чистенето на пътишата не е голям приоритет и има моменти когато си караш само по лед и повярвай при скорост от 100км/ч при такива условия колата просто за миг не променя траекторията си
Имал си късмет! На лед, със 100 км. в час само Бог те пази!
АТ-тата са си АТ-та... Знаем ги... Тук ставаше въпрос за друго, за променените, подобрени нови модели всесезонни гуми, които доближават по показатели зимните гуми... И то доказано в тестови условия!
Последно редактирано от ivied; 09-10-10, 16:11.
Причина: нови модели всесезонни гуми
Хубаво е, че някой изказа добро мнение и за A/T гумите на BF Goodrich в тази тема. А като взех Jeep-a на 04.01. и беше с оригиналните 3 броя (Goodyear Wrangler) и една различна, като на предните 2 гуми им нямаше половината грайфер дори и беше голяма мъка. Докато се наглася да купя BFG A/T и снега беше изчезнал и реално писах без да имам личен опит а просто от впечатления натрупани във форума и...бях оплюван .
Ама разбира се, АТ-та на BF Goodrich са по-офф роуд ориентирани, предимствата им са там! Какво е разпределението може би-
70% офф и 30% асфалт. Някой споменават и 80% на 20%. Има изписано много за тях. Но те не са зимни гуми!
Цитат: "Или пък БФГ АТ който е най-масово разпространен, е прекрасна гума за смесено асфалтово каране и леки черни шътища." http://www.offroad-bulgaria.com/show...?t=6578&page=3
Последно редактирано от ivied; 09-10-10, 16:55.
Причина: цитат
Ама разбира се, АТ-та на BF Goodrich са по-офф роуд ориентирани, предимствата им са там! Какво е разпределението може би-
70% офф и 30% асфалт. Някой споменават и 80% на 20%. Има изписано много за тях. Но те не са зимни гуми!
Правилното за АТ-та на BF Goodrich е :50% oфф и 50% път.
Колеги, добро утро. Благодаря ви за мненията. Но не ми помагате особено. По-скоро ме обърквате. Целенасочено "бягам" от всесезонни и АТ-гуми. Закупил съм си (след доста търсене) втори комплект джанти. Искам зимата да имам зимни гуми, а лятото - летни. Извън пътя карам единствено на вилата. Там, като завали, единственото, което оправя са кални гуми. Гадна, лепкава кал, която увеличава диаметъра на гумата най-малко с 5 см. През останалото време карам на асфалт. На задно. Всеки, който е карал автомобил със задно задвижване (дори едновремешните жигули и лади) знае особеностите на поведението му. Да не говорим за KJ CRD - 400 Нм, тежка предница и лека задница. Поради това търся отлични зимни гуми. И само зимни. Под 7 градуса, известно ви е, че сместта, от която е изградена гумата променя критично своите свойства. А зимните гуми са с по-меки смеси от летните. Всесезонните и АТ-гумите са винаги компромис, предназначен да ни спести някой лев.
п.с. Леле, надали има някой луд като мене да стане в неделя в 5 часа
Коментар