Здравейте колеги,нов съм във форума.Баща ми има стар Троопер 3.0 117kw дизел 1999г,който като го е купил е карал 3 дни и е спрял да пали.Колата е седяла доста време и имам мерак да я оправя за разходки.Ако можете да ми дадете съвет,диагностика,къде да гледам ще бъда благодарен,по негови думи е обикалял по сервизи,но така и не са успели да го запалят,веднъж е запалил на старт спрей и до там,мотора въртял безпроблемно но не пали!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Isuzu Trooper 3.0 въпрос
Свий
X
-
Здравей. Много е тегава работата с тоя мотор точно. Има сложна хидравлична система, с която работят дюзите. Много такива съм виждал, обикаляйки сервиз след сервиз, и не могат да ги запалят. Чувал съм за сервиз някъде в Костинбродаско, където се опитват да ги правят, но не знам подробности. Генерално проблема се решава чрез замяна на мотора с 3.1 от по-старото поколение Исузу и Монтерей, ако намериш. Да, по-слад е- 114 к.с, но има достатъчно нютони и е доста здрав и безпроблемен. Единствено по някое време трябва да изчистиш всмукателния колектор и Егр-ите. Успех!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар