Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимален ъгъл на страничен наклон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Максимален ъгъл на страничен наклон

Здравейте .....на колко градуса страничен наклон би трябвало Галопер да легне на вратите си.......разбира се това зависи от много неща ,въпроса ми е принципен с стандартни гуми 235/75/15 ....оригинални джанти , малко багаж....моите наблюдения са че до към 40 градуса не се обръща но натам ме е страх че ми е лъскава боята все още.....при вас как е с страничните наклони ?
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

От: Максимален ъгъл на страничен наклон

В тази тема е обсъждано-http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3495&highlight=%EA%EE%EB%EA%EE+%E3%F0%E0%E4%F3%F1%E0+%F1%F2%F0%E0%ED%E8%F7%E5%ED+%ED%E0%EA%EB%EE%ED
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Здравейте .....на колко градуса страничен наклон би трябвало Галопер да легне на вратите си.......разбира се това зависи от много неща ,въпроса ми е принципен с стандартни гуми 235/75/15 ....оригинални джанти , малко багаж....моите наблюдения са че до към 40 градуса не се обръща но натам ме е страх че ми е лъскава боята все още.....при вас как е с страничните наклони ?
      Не се занимавай с теоретични постановки! Никой не може да ти изведе общовалидно правило. "По принцип" тези показатели ги мерят при накланяне на джипа в статично положение. Това не ти върши никаква работа, защото в действителността са важни именно многото неща и съвсем спокойно можеш не само да легнеш на врати, ами и да се търкаляш на наклон, който "по принцип" би трябвало да е преодолим.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Съгласен съм с Чавдар, има ОГРОМНА разлика в замерванията направени от производителя и действителните ( реклама, статично положение на автомобила и др.). Може би, след сериозно понижаване на центровете на тежеста и ред други би се почучило нещо задоволително за хора които използват джипките си по предназначение. А иначе Ронин, колата ти наистина е супер за опити с по-голам наклон.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X