Здравейте .....на колко градуса страничен наклон би трябвало Галопер да легне на вратите си.......разбира се това зависи от много неща ,въпроса ми е принципен с стандартни гуми 235/75/15 ....оригинални джанти , малко багаж....моите наблюдения са че до към 40 градуса не се обръща но натам ме е страх че ми е лъскава боята все още.....при вас как е с страничните наклони ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Максимален ъгъл на страничен наклон
Свий
X
-
Максимален ъгъл на страничен наклон
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/Тагове: Няма
-
От: Максимален ъгъл на страничен наклон
В тази тема е обсъждано-http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3495&highlight=%EA%EE%EB%EA%EE+%E3%F0%E0%E4%F3%F1%E0+%F1%F2%F0%E0%ED%E8%F7%E5%ED+%ED%E0%EA%EB%EE%ED0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Не се занимавай с теоретични постановки! Никой не може да ти изведе общовалидно правило. "По принцип" тези показатели ги мерят при накланяне на джипа в статично положение. Това не ти върши никаква работа, защото в действителността са важни именно многото неща и съвсем спокойно можеш не само да легнеш на врати, ами и да се търкаляш на наклон, който "по принцип" би трябвало да е преодолим.Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеЗдравейте .....на колко градуса страничен наклон би трябвало Галопер да легне на вратите си.......разбира се това зависи от много неща ,въпроса ми е принципен с стандартни гуми 235/75/15 ....оригинални джанти , малко багаж....моите наблюдения са че до към 40 градуса не се обръща но натам ме е страх че ми е лъскава боята все още.....при вас как е с страничните наклони ?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Съгласен съм с Чавдар, има ОГРОМНА разлика в замерванията направени от производителя и действителните ( реклама, статично положение на автомобила и др.). Може би, след сериозно понижаване на центровете на тежеста и ред други би се почучило нещо задоволително за хора които използват джипките си по предназначение. А иначе Ронин, колата ти наистина е супер за опити с по-голам наклон.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар