Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЛСД - варианти при сработване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЛСД - варианти при сработване

[QUOTE=Dino;1137276]Не и при Санта Клаус. [/
    Сигурен ли си
    GW Steed5

Коментар

[QUOTE=lusan;1137280]
      Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
      Не и при Санта Клаус. [/
      Сигурен ли си

Абсолютно.

На подемник съм го правил същото упражнение. До 160 поне си върти всичко. Верно,че въздуха няма особено съпротивление,но твоето твърдение,че компютъра прекратява работата на куплунга също не е вярно. Туксона може и да спира. То на него и като му седи копчето за блокажа на 4х4 си е твърдо и като завиваш си се усеща,докато СФ-то в това отношение е по-умно. При завой отпуска блокажа,освен ако колата не буксува. Това все ситуации на 4WD LOCK,естествено без подемника и клипа.

Иначе по темата: Да,наистина има в Австралия Теракан с 3 диференциала,като предния МОСТ може да се изключва. Обаче е много рядък модел и безумно скъп. Иначе сигурно е кеф. Няма обаче АБС,но пък има 2 ЛСД-та и среден диференциал със 100% блокаж. Поне това показваха в сайта на едно австралийско авто-списание. Бяха го тествали с/у Тойота Прадо (Ленд Круизър 120). Бе добре се справяше.
      Последно редактирано от Dino; 25-04-10, 15:40.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Интересно има ли колега на който номера на рамата да започва с M или N а не с K.
        GW Steed5

Коментар

Това (първата буква) е държавата производител. К е за Корея,ама другите не ги помня. За Санта Фе-то и Туксон-а има само К и още една буква,защото се произвеждат в Улсан и Алабама,ама Теракана защо има три-не знам...
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Това (първата буква) е държавата производител. К е за Корея,ама другите не ги помня. За Санта Фе-то и Туксон-а има само К и още една буква,защото се произвеждат в Улсан и Алабама,ама Теракана защо има три-не знам...
            M ИНДИЯ
            N ТУРЦИЯ
            GW Steed5

Коментар

Поне едното в САЩ да беше. То и там СФ-тата са класи под тези,които излизат от Улсан,ама Турция и Индия хептен пък не ми вдъхват доверие...
              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Поне едното в САЩ да беше. То и там СФ-тата са класи под тези,които излизат от Улсан,ама Турция и Индия хептен пък не ми вдъхват доверие...
                За Турция може би не си прав. Те правят и Ланд Ровър но лиценза е само за тях и не може да се изнесе.
                GW Steed5

Коментар

Четох, че и в крайните им години вече се произвеждат и в Китай. По-рано Huatai произвеждали последните генерации на Теракан и Санта Фе за техния си китайски пазар, но по-късно, когато Хюндай спрял производството си на Теракан, дал изцяло платформите си на Huatai и производството се изтеглило там, а със Санта Фе-то не знам какво е станало (китайското). Ето линк на китайският Тери.
                  http://forums.speedarena.com/zerothread?id=4360659
                  Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от Vincentsk Преглед на мнение
                    Четох, че и в крайните им години вече се произвеждат и в Китай. По-рано Huatai произвеждали последните генерации на Теракан и Санта Фе за техния си китайски пазар, но по-късно, когато Хюндай спрял производството си на Теракан, дал изцяло платформите си на Huatai и производството се изтеглило там, а със Санта Фе-то не знам какво е станало (китайското). Ето линк на китайският Тери.
                    http://forums.speedarena.com/zerothread?id=4360659
                    E сега вече станахмЕ за СМЕХ я да трия подписа
                    GW Steed5

Коментар

Колега, твоят, предполагам, че е от 2007, но не е продаден от тогава (не знам ни най-малко, предполагам) и си е произведен в Корея. Китайците почват техния през 2008, но не знам кой месец. Двигателите бяха 2.5 турбо-дизел, 2.9 CRDi, 3.5 бензин и 2.4 бензин на Митсубиши. Според мен най-неясния двигател е последният им- 122 коня и 190нМ, джипът е тежък все пак. Влязох преди около месец в сайта на Хаутай и Теракана им изглеждаше 100% като оригиналния си. Имаше добри снимки и единствената разлика беше смотаното им лого на тия. Днес пак пробвах, но за съжаление сайтът не работеше.
                      Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от Vincentsk Преглед на мнение
                        Колега, твоят, предполагам, че е от 2007, но не е продаден от тогава (не знам ни най-малко, предполагам) и си е произведен в Корея. Китайците почват техния през 2008, но не знам кой месец. Двигателите бяха 2.5 турбо-дизел, 2.9 CRDi, 3.5 бензин и 2.4 бензин на Митсубиши. Според мен най-неясния двигател е последният им- 122 коня и 190нМ, джипът е тежък все пак. Влязох преди около месец в сайта на Хаутай и Теракана им изглеждаше 100% като оригиналния си. Имаше добри снимки и единствената разлика беше смотаното им лого на тия. Днес пак пробвах, но за съжаление сайтът не работеше.
                        Така е 2007 е и е стоял в шоу рума в Пловдив. За това го взех за 35000 с ДДС.
                        GW Steed5

Коментар

Първоначално публикуван от lusan Преглед на мнение
                          Така е 2007 е и е стоял в шоу рума в Пловдив. За това го взех за 35000 с ДДС.
                          В такъв случай не ми се сърди,че съм ти карал колата.
                          Volkswagen Bora AKL

Коментар

В такъв случай не ми се сърди,че съм ти карал колата.
                            Жив и здрав, ама не си я карал много. Да има да няма 20 тина километра. Поне да я беше поразработил малко
                            GW Steed5

Коментар

Там някъде,ама и по черно... Но поне не съм я вкарвал в "лютеницата",дето вика Тедо. Иначе добре ускорява... Може да се каже,че съм допринесъл в разработването.
                              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Там някъде,ама и по черно... Но поне не съм я вкарвал в "лютеницата",дето вика Тедо. Иначе добре ускорява... Може да се каже,че съм допринесъл в разработването.
                                Споко, аз вече я вкарах
                                GW Steed5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X