Потвърждавам airbag над сенника няма.
Гумите помпя на 2,1 - 2,2 атм.
Малко по темата за обслужването. Филтри - маслен, въздушен и горивен под 100лв. Такламит за 20лв, голям с удобна дръжка и дълги тръбичка и маркуч.
Гресирането на кардана е на 4 (четири) места! Изполвах грес на Mobil - 11лв, 400гр.. Невероятно как се отрази. Колата се обезшуми и при по-голямо ускорение набира много меко. Гресирайте на 5хил.км. и с добра грес.
Аз да се оплача! Загрява гада!!
В задръстванията в София при температура над 32-33 градуса и включен климатик почва да вдига температурата! Като изключа климатика моментално пада до нормалната!! Имах изгорял вентилатор на радиатора - мислех, че е от него! Смених го, ама не би! Сега вярно по-бавно загрява, ама пак го прави! Досега не съм имал такъв проблем!
П.С. Ако на някой му трябват някакви части за Теракан втора употреба - има два Теракана на части в Перник! Единия е автоматик!
В задръстванията в София при температура над 32-33 градуса и включен климатик почва да вдига температурата! Като изключа климатика моментално пада до нормалната!! Имах изгорял вентилатор на радиатора - мислех, че е от него! Смених го, ама не би! Сега вярно по-бавно загрява, ама пак го прави! Досега не съм имал такъв проблем!
П.С. Ако на някой му трябват някакви части за Теракан втора употреба - има два Теракана на части в Перник! Единия е автоматик!
Нека да ти проверят виското, моя заковава стрелката един милиметър под средната чертичка и не мърда. Също и капачката провери.
Желая ти успех.
провери и водната помпа и по малко жероятно термостата, а и виш дали питата на тадиаторите не е задрустена с прахоляк, листа и други боклуци
Skorpion_BG, имаш ли вътрешния радиатор за климатика, че моя се оказа спукан. Казвай цена и да мислим.
Хм, май не се изразих правилно!!
Тераканите не са мои, в автоморги са в Перник! Просто от там си купих вентилатора за радиатора! А като знам, че не се намират често такива машини на части написах тук! Довечера ще пусна и тел. на автоморгата! Намира се до завод Стомана! Автоморга "Виктория"!!
Коментар