Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз вече в клуба 4х4

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От 1 месец имам автомобила и днес за първи го изкарах на дълго(до Варна). Впечатления (искам да напомня, че това ми е първи джип): Върви добре и бързо се набира до около 120-130(което абсолютно ми е достатъчно), но за повече иска време. Пътя на доста места в момента е в ремонт, рязан или стърган асфалт, кърпежи и др. и съм впечатлен как голямата гума пома дупките , а в същото време е достатъчно стабилен въпреки високия център на тежестта. До сега на градско твърдо 10л на 100км, на дългото днес 7л. това е с около 110 км/ч . Може ли някой собственик на Туксон или Спортидж 2.0 crdi 113к.с. да сподели разхода на своя автомобил, че да сравня как съм аз с разхода?

    П.п. шофирането до качването на Хемус е силно накъсано-спирания, потегляния, ускорение до 5-та след километър намаляваш и стигаш до 2-ра предавка и пак газ и така до качването на магистралата.
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

    Коментар


    • BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Колега, не се втелясвай с разхода, това е джип, а и зависи как караш, аз мога на 8.5л да докарам моя но ако карам нормално харчи около 9-10 на дълъг път, това за друг джип не като твоя.

      Радвай му се и живот и здраве ще сипваш гориво толкова колкото имаш нужда

    • cnc82
      cnc82 коментира
      Редактиране на коментар
      Напълно приличен и нормален разход .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X