Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пуши много,много черно при рязко ускоряване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пуши много,много черно при рязко ускоряване

Да,абсолютно съм съгласен,но пак,като се изчисти си работи. Няма да е като на нов,то това е ясно,но пак поне малко помага.
    Последно редактирано от Dino; 04-05-10, 22:17.
    Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
    Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
    Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
      Да,абсолютно съм съгласен,но пак като се изчисти си работи. Няма да е като на нов,то това е ясно,но пак поне малко помага.
      Ми не. Или работи, или не работи. А като не работи прави мизерии. Дали чистенето били помогнало - вероятно понякога - да, а друг път - не.

А и при 10 и повече годишна кола на над 150000км обикновено екологичните проблеми са свързани със състоянието на двигателя, а не толкова на EGR-а, чиято екологична функция е минимална. В тоя смисъл - една ламаринка, и всичко приключва. Другото е филм с неясен резултат - при теб е проработило, при друг може и да не.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може би и защото обичам да експериментирам,а повечето хора не им се занимава с глупости. От сега съм замислил някои малки (и не чак толкова) промени по СФ-то,но първо да изтече гаранцията. Те не са особено належащи де,но ще ми е по-добре с тях,а и за околните ще е по-добре.
        Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
        Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
        Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
          Може би и защото обичам да експериментирам,а повечето хора не им се занимава с глупости. От сега съм замислил някои малки (и не чак толкова) промени по СФ-то,но първо да изтече гаранцията. Те не са особено належащи де,но ще ми е по-добре с тях,а и за околните ще е по-добре.
          Тъй де. Аз на тераното например толкова неща съм замислил, че това би ми било само неприятно отклонение от другото. Слава богу - EGR нямам.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Наистина ,че чистенето по-някога помага,но такива "дефекти" с неясен произход като пушенето обикнобенно са в резултат на няколко различни причини и при всяка кола са в различни комбинаций,което затруднява тяхното пълно отстраняване.

Понякога е EGR или някое пукнато маркуче за вакум или то просто се е раздуло и не държи и т.н.

Всеки случай е сам за себе си , всичко е като риболова едната седмица кълве като лудо а пък на другата въпреки всичките прилагани трикове само кротушки.
            Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
            Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Колега аз неразбрах пушенето или забиването те притеснява.......щото моя галопер като му дам яко газ от 80 до 140 км. с педала до дупка зад мен в огледалото гледам черен пушек но пък ускорява здраво...аз карам лека кола 139 коня бензин ,но галопера от 80 до 130 км. няма да и се даде а и разхода от Пловдив до Триград през Ягодина ,катерене по баирите над Ягодина и навръщане през Пампорово ми даде 7.2 литра/100 нафта.....с четири човека и багаж а на връщане с още 150 кг. отгоре .........помпата на мойта джипка е нова но не е оригиналната която е вързана с ЕКУ-то което в момента бездейства.....ако на някой му трябва да свирка.......имам му парт номера и снимки.....

п.п При нормално каране и ускорение си е ок...
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X