Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хъбове за галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: хъбове за галопер

Защо главината? Ако си с автоматични хъбове ги провери и ако са повредени ги смени с ръчни.

Коментар

днес ми разглобиха хъбовете и се оказа че на левия му е счупена заключващата част-малка джажа,а пък колко поразии направи.Все още мисля да си остана с автоматичните,ако успея да я намеря на разумна цена.Знае ли някои откъде може да стане това?

Коментар

Сигурно 90% от частите са като на Паджеро 1, а такива са хъбовете и на някои от първите серии на Паджеро 2 с парт тайм. Но не съм сигурен точно за хъбовете дали ще станат на Галопер.
        Много хора смениха автоматичните с ръчни и продават автоматите, май и тук, в "продава" имаше

Коментар

познатите ми маистори са все по леките коли,а пък аз по техническата част съм много зле-дай ми само да карам-така че ако има някои от пловдив и има свободно време и желание да ми обясни на по бира за тия хъбове-парттайм,ръчни и други,моля да се обади

Коментар

Първоначално публикуван от krista Преглед на мнение
            познатите ми маистори са все по леките коли,а пък аз по техническата част съм много зле-дай ми само да карам-така че ако има някои от пловдив и има свободно време и желание да ми обясни на по бира за тия хъбове-парттайм,ръчни и други,моля да се обади
            Уважаеми колега
            На драго сърце ще пием по кафе /все пак за нас има и работно време/ и с най голямо удоволствие ще ти обясним как да съкратиш пътя по който си тръгнал без да минаваш отново през автомати! Освен време пести и пари!
            Така че забовядай!
            Адреса и телефоните ни ще видиш в подписа!

Поздрави
            Димитър Лазаров
            www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
            тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X