Обява

Свий
Няма добавени обяви.

хъбове за галопер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• хъбове за галопер

Здравейте колеги,интересуват ме от къде мога да си взема ръчни хъбове за галопера 2.5тди 98г. В гладиатор от ноември минала година ми казват обадете се края на другата седмица още не са пристигнали и така вече 12-13 седмица аз си чакам и не мога една разходка да си направя в гората като хората.Мисълта ми е дали няма да станат от някоя друга джипка за да почна да търся из моргите.По принцип живея и на високо и като падне малко повече сняг е срамота да викам други джипки да ме дърпат.
    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

До: хъбове за галопер

Не пречи да видиш по моргите, ама лошото е, че нещо рядко изпадат там части за нашите екзотики, а не знам дали стават от паджерото. В мобилето скоро имаше обява за кон на части, ако още стои питай, може и да имаш късмет.
    Какво им се случи на оригиналните ти автоматични?
    Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база

Коментар

Като превключа на 4H предните гуми не помръдват и се чува много неприятен шум от към колелетата,все едно трошене на камъни.Не съм много запознат с тези работи но по пътя на логиката мисля че са хъбовете.

Коментар

Опитай да ги поразглобиш, почистиш, огледаш, смажеш и сглобиш .....ако не можеш ще помагаме
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Опитай да ги поразглобиш, почистиш, огледаш, смажеш и сглобиш .....ако не можеш ще помагаме

Свалях ги почистих ги ,смазах ги и пак същия резултат. Къде да доида за тази помощ

Коментар

До Stefand:
            Моля за помощ,виждам че имаш същият автомобил като моя,ако можеш да споделиш опита си,
            от скоро и аз сам с такъв автомобил, 3,0 бензин автоматик 1998г. е моя
            Сега наи-много се притеснявам от смяната на маслото на скоростната кутия,за сега съм сменил само на двигателя.В представителството на Хюндай ми казаха слагаме на всички автоматици това масло ATF320 Mobil обаче при мен пише в книжката "DIAQUEEN ATF SP II" и незнам какво да правя,освен това сам от Варна и незнам тука каде има сервиз за автоматични скоростни кутии кадето можеби ще са наясно какво масло мога да си налея.Ако някои може да помогне ще съм много-благодарен.
            Притеснява ме също и това ,че като потеглям се чува бжжжжж... и като дигна над 20км. вече утихва,може ли да е някои диф. или е от скоростната кутия.При включването на скоростите особенно от P на D има по силен таласък ,при тебе така ли е ,нормално ли е това има тласък и при другите скорости,само когато и давам повечко газ не се усеща така да тласка.

Коментар

Колеги извиняваме се за забавянето, но Бразилия е друг свят!
              месеците декември и януари фирмата AVM не работи!

Но главини вече има и то в изобилие!

Взехме поука от този кошмар в най активния сезон да останем без главини на склад! Няма да се повтори!
              www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
              тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
                Колеги извиняваме се за забавянето, но Бразилия е друг свят!
                месеците декември и януари фирмата AVM не работи!

Но главини вече има и то в изобилие!

Взехме поука от този кошмар в най активния сезон да останем без главини на склад! Няма да се повтори!
                Чакането си заслужаваше,джипката не се одържа в гората бързо наваксах пропуснатото

Коментар

Арсон, ръчка е моят, не е автомат. Ето тука виж пише всичко, ако не четеш руски си купи речник, и почвай да се учиш, струва си http://www.galloper.ru/forum/topic18.html
                  Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база

Коментар

Ей от тука:

http://www.ks-international.com/prod...t=28&catid=663

110 лири. Доставката мисля че беше още 50-ина.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте колеги!Имам Gloper V6 3000 бензин и успях няколко пъти вече да се окопая и да ме изтеглят после.При включване на заден ми изключва предното.Дайте съвет.Предварително благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от krista Преглед на мнение
                        Здравейте колеги!Имам Gloper V6 3000 бензин и успях няколко пъти вече да се окопая и да ме изтеглят после.При включване на заден ми изключва предното.Дайте съвет.Предварително благодаря

Щом се пъхаш на места, където се окопаваш - сменяй автоматичните хъбове с ръчни!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

въпросът ми беше защо изключва 4*4 като включа на задна,а пък къде да не влизам ве4е анам

Коментар

Не трябва да изключват на задна, а само ако натиснеш съединителя и джипът тръгне назад сам.
                            Основното условие за да изключат, е да се предаде въртящ момент обратно - от колелата към полуосите.
                            Всичко друго е повреда.

Коментар

ако повредата е в главината,кое е по добре-да взема нова за 300 лв или да сложя ръчни?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X