Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракане хюндай туксон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тракане хюндай туксон

Отпред е и е се едно метал контактува с метал ще направя клип само не знам дали мога да качвам в сайта

Коментар

Точно като аванса на ладата в наклон, от ниски обороти към високи, но много по-шумно и звучно.
      От името на колегата започнал темата качвам клипче на моята кия, той ще каже дали е същото. Чува се преди достигане на 2000об/мин
      Последно редактирано от martinys; 30-07-18, 20:49.

Коментар

Да прилича ми на същия само че при мен още по силно е

Коментар

Така колеги помолих майстора да види колата по рано и като го гледаше зажеляза луфт на раздатката като хване кардана на ляво и на дясно се мести с около 0,5см и се чува звук от раздатката имало много малко масло вътре доля , дадеми кординати на майстор в г. Харманли Георги някой да ползвал услугите му или майстор от който е доволен в г. Пловдив

Коментар

Имай в предвид че лагерите са С3 /с повишена хлабина/ да не би това да създава илюзията за голям луфт.
            Според мен ако е от раздатката би трябвало да се усеща постоянно. Писах в тема за ремонт на борг уорнър-а и разбития лагер там шума бе постоянен докато шумовете от високата скорост не го "покрият".
            Ако можеш да помогнеш на един човек , направи го и веднага го хвърли в морето.
            freelander 1,8 2001g.

Коментар

Ми не знам колега затова ми се ще да го види човек, който се занимава с ремонт на раздатки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X