Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Палене

Еми може и съединителчета, нали съединяват.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Иди в читав сервиз.
      Така само ще си биеш главата, и няма да постигнеш нищо.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колега , принципно , ако се използват бързи връзки /поне аз доколкото зная/ , то те са навсякъде по системата -от филтър към помпа ,идващата от резервоара тръба ,обратната нафта от помпата към резервоара ,на самата сонда на резервоара /не зная дали имаш помпа там или е само сонда като при Теракана/.Не е толкова сложно да ги огледаш и сам. Имах и аз подобен проблем при ниско ниво на нафтата в резервоара/това за гасненето/ и го реших като удължих тръбичката за обратната нафта и тази с цедката/която засмуква горивото/. Възможно е и при теб да е това причината.

Коментар

Както се каза по горе, тоя модел е с подкачваща ел. помпа в резервоара, която създава налягане 4-5 бара от резервоара, до ГНП. Тоест, няма ли херметичност в тая зона, ще тече .....
          Дугаде е проблема.
          И се каза, че "помпа" била сменена, ама коя "помпа"!?

Коментар

Хубави съвети , ма и дупето трее а види чешмата
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

ГНП е сменен тази помпа при резервоара на съм я пипал. Купил съм ГНП като се оказа друг проблема си останах с две помпи :-) и едната сега е в колата другата е в гаража и двете са без проблеми но ...хора тук пишат за свестен сервиз дайте пример моля от сервизи си напатих не само с тази а и със старите кошници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X