Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно климатроника

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно климатроника

Някои коли изключват компресора автоматично при пълна газ.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
      Някои коли изключват компресора автоматично при пълна газ.
      Тия с карбуратор трудно

Иначе мисля че всички го гасят по определен алгоритъм при газта до ламарината - поне не съм попадал на такива които не си го гасят.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Тия с карбуратор трудно .
        А, трудно - не са решили не са го направили. Те бяха стигнали до електронен карбуратор, та за един климатик ли, с две релета и един датчик, ще се затрудняват.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
          А, трудно - не са решили не са го направили. Те бяха стигнали до електронен карбуратор, та за един климатик ли, с две релета и един датчик, ще се затрудняват.
          И ти си прав. Даже може с един ключ само да се направи.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега Дидо , провери си шайбата на климатроника дали не играе - за мен не е нормално да мени така оборотите - при мен няма такова нещо/който не вярва го качвам и гледа/.Аз не съм с чак толкова по-голям двигател от твоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X