Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Играене стрелка на скоростомера!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Играене стрелка на скоростомера!

Да пробва, пък ще видим.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Ако има значение, ама забелязвам, че играенето май е по - осезаемо при вече загрял автомобил. Иначе ще се заема, само да намеря време, че.....
      SUV

Коментар

Моето мнение да тръгне от таблото е, че джамбазите там първо ровичкат.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
          Моето мнение да тръгне от таблото е, че джамбазите там първо ровичкат.
          И никой не си признава /при мен на последния ми Галант джамбазина ми каза, че е "врътнал" 60 000 по-малко, ма аз съм специален случай /
          сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
          dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
            И никой не си признава /при мен на последния ми Галант джамбазина ми каза, че е "врътнал" 60 000 по-малко, ма аз съм специален случай /
            Не съм я взел от джмбаз, предишния собственик сам си я е вкарал...примерно. Днес и ел. брояча на километрите сдаде. 100 ина км ги отчете като 43 изминати. Скоростомера отчита като вдигна над 90 км./ч. Пак клати леко но поне застопорява. Дали и тогава отчита реално, не знам. Когато намеря време ще я карам някъде, че така не мога и да засека кога ще дойде време за смяна на маслата.
            SUV

Коментар

Значи със сигурност проблема ти е в датчика, който за жалост е на м***а си в г**а... На мен една котка ми се беше напъхала в двигателния отсек... и умряла там, та като я вадехме, изкъртихме датчика. 130лв някъде беше, сигурно може и по-тънко да се намери, разходи се до Хюндай все пак.
              Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
              Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Със сигурност няма да го правя аз и определено, май за такова нещо в ИНД Комерс ще е най-добре. Въпросът е, че там събота само обслужват-масла филтри и т.н., а за ремонти-през седмицата. А аз през седмицата трябва да изляза неплатен или болничен, за да го оправя Платената отпуска свърши, а забавяне в работата дори с 1 мин. е невъзможно
                Ще намеря къде и как, доста е дразнещо ама няма начин. Особено това, че не работи брояча на километрите-нито можеш да видиш кога е дошла смяната на маслото, нито колко км си изминал с определените литри.......тъй като данни нямам за това, какъв е разхода, т.е. не показва такива.
                SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X