Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да представя и аз моя Галопер!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да представя и аз моя Галопер!

Евала колега кефиш ме.Те за това се взимат джипки,а не за кафе.Със здраве да си го караш и мно безаварииниА какъв разход ти даде на разходката.

Коментар

Първоначално публикуван от bpenchev Преглед на мнение
      Евала колега кефиш ме.Те за това се взимат джипки,а не за кафе.Със здраве да си го караш и мно безаварииниА какъв разход ти даде на разходката.
      Никога не съм засичал разхода. Колкото сипя заминава, никога не ми е връщал
      TOYOTA Land Cruiser LJ70
      Fiat Croma II 1.9 JTD

Коментар

Моя също никога не загрява освен при движение бавно с товар ,стигал съм за проба 150 км.скорост не загрява,обаче при бавно движение 5-10 км. с 4 колела на бавни и катерене започва да мърда стрелката,обаче никога не е влизала в червеното !Всъщност загрява само при дълго екстремно катерене,отдавам го на бавното движение и липсата на обдухване,виското ми работи,антифриза е нов,радиатора свети отвън и вътре промит !В никакви други условия не заграва !

п.п Моят също е Италианец,обаче е с тънък радиатор.
        Това галопер,е наследник на Легендарното паджеро 1 ,участвало и победило неколкократно в Париж-дакар,да обясниш на твоите приятели понеже са теоритично неподготвени !
        Последно редактирано от Roninn; 26-01-14, 20:58.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Roninn, изчел съм почти всички твои мнения. Доста неща съм научил от твоя опит и ще ми е супер приятно някой път да покараме заедно. Лятото оговарям групата от Бяла Слатина група да се разходим до яз. Белмекен(да подишат джипките чист въздух не за друго) стига да оцелее джипката.
          TOYOTA Land Cruiser LJ70
          Fiat Croma II 1.9 JTD

Коментар

Честито и от мен със здраве да си го караш. Относно това, че е паркетник - абе нека така да си мислят иначе как ще ги намираме на добри пари . Не го прегрявай, това важи за всички марки.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X