Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с дюзите на Теракан 2,9

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблеми с дюзите на Теракан 2,9

Аз също съм отварял резервоара и всичко беше абсолютно чисто. Това с румънеца съм го гледал и аз , но не знам как работи после автомобила - не случайно препоръчват ремонтите на дюзи да се правят при абсолютно чиста среда. По отношение на стружките от помпата има много изписано , най често препоръчват да се слага масло в нафтата/препоръчват се различни по вид масла и в различно съотношение/.

Коментар

Е по-добре отколкото заради пропикала дюза да смениш целия мотор, както доста често става с ТЛК.
      Сега, тука няколко колеги раздухват тема от рода на гадаенето. Форума е място където хора където нещо не знаят , да питат тези където са минали по тоя път и да им се отговори и да си спестят доста нерви и усилия. За да си оправят проблема бързо и лесно. Е, Да ама Не !!!
      Те си философстват !
      Каза Ви се вече колеги--- ИНЖЕКТОРИ . Сменяте ги и карате, това е. И то само оригинални Делфи. Не китайските, защото НЕ стават - работят 3 дни. И гледайте дали Ви монтират новите.
      И още един съвет ще Ви дам, пък ако искайте го следвайте. - слагайте само оригинален горивен филтър , те от ИНД не случайно го продават техния за 120 лв. Как мислите , дали не знаят че има и такива от форд дето са по 7 лв. и пасват идеално !
      Не случайно на въпрос на един от двамата нови колеги дето питаха за Хюндая от какво стават части - отговорих от Хюндай.
      Успех.
      GW Steed5

Коментар

Първоначално публикуван от lusan Преглед на мнение
        Е по-добре отколкото заради пропикала дюза да смениш целия мотор, както доста често става с ТЛК.
        Сега, тука няколко колеги раздухват тема от рода на гадаенето. Форума е място където хора където нещо не знаят , да питат тези където са минали по тоя път и да им се отговори и да си спестят доста нерви и усилия. За да си оправят проблема бързо и лесно. Е, Да ама Не !!!
        Те си философстват !
        Каза Ви се вече колеги--- ИНЖЕКТОРИ . Сменяте ги и карате, това е. И то само оригинални Делфи. Не китайските, защото НЕ стават - работят 3 дни. И гледайте дали Ви монтират новите.
        И още един съвет ще Ви дам, пък ако искайте го следвайте. - слагайте само оригинален горивен филтър , те от ИНД не случайно го продават техния за 120 лв. Как мислите , дали не знаят че има и такива от форд дето са по 7 лв. и пасват идеално !
        Не случайно на въпрос на един от двамата нови колеги дето питаха за Хюндая от какво стават части - отговорих от Хюндай.
        Успех.
        Благодаря за информацията колега но ето че след философстването все пак се стига до някакво заключение!!!

Коментар

Люска оригиналния го има и за 45лв. в Пловдив фирма Авел представители са на Делфи. Обаждаш се поръчваш и ти го пращат
          хората. Колега Балев, всички Рена и много други марки са с Делфи, това което пишеш е смешно.

Коментар

Все си мисля, че не трябва да се "преписват" коментарите на майсторите, относно автомобилите на собствениците. И да им се дава гласност по форумите
            Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Думата "майстор" избягвам да я употребявам. Викали му майсторе защото не му знаели името.

Коментар

Забравих майстор да я сложа в кавички
                Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

тези дюзи се правят доста оспешно стига да се сменят клапаните за обратно гориво с качествени ментетата карат по няколко хиляди км и пак сщтия проблем ако някои има питания относно ремонта на тези дюзи.
                  Последно редактирано от CarTest™; 06-02-13, 10:40. Причина: Реклама

Коментар

Първоначално публикуван от plamen+ Преглед на мнение
                    тези дюзи се правят доста оспешно стига да се сменят клапаните за обратно гориво с качествени ментетата карат по няколко хиляди км и пак сщтия проблем ако някои има питания относно ремонта на тези дюзи.
                    За дюзите всичко ми е ясно но помпата ми стана на 230 хил. и започвам да се притеснявам. Ако някой е ремонтирал помпа нека сподели как се прави.

Коментар

с помпите е по деликатен вьпроса и те се рециклират но цената е доста висока затова бих те посаветвал да провериш за струшки но не както пишат колегите в резервоара или филтьра а направо от входа на дюзата истачаш малка част гориво наи добре се вижда на микроскоп тц

Коментар

В резервоара се виждат ясно и без микроскоп. Колега пламен+, използвай тук-таме препинателни знаци
                        Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

колега я кажи ти тогава откаде минават за да стигнат до резервоара ?

Коментар

Аз за сега нямам проблеми с помпата но ми е интересно как се рециклира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X