Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за закупуване на Terracan автоматик !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дьлго евтино и здраво дизелче

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
    Няма непоправими неща.Но пък по добре не ризкувай защото филма може да излезне дълъг като пари и нерви за това гледай да е сухо на всякъде.Мога да ти дам и друг съвет ако се стигне до там да попаднеш на някой екзенпляр който при първо палене да запали и да пропушва и претриса и да ти излезне с номера че има някой подгряваща свещ за смяна не се вързвай Теракана няма такива!Когато тествате предавките 4х-4л не трябва да издава никакви звуци трябва да превключват без да усащате нищо ,задължително пробвайте бавни!Ако е с кожен волан и кожен салон загледай се по износването.Сериозното захабяване особенно на волана става след 150-160х.км.
    Благодаря

Коментар

От: Съвет за закупуване на Terracan автоматик !!!

Относно този от италянския сайт врата задна дясна е доста сериозно увредена и защо ли има вързано въже затеглене отпред?!
      Мойто мнение също е да търсиш с по новия двигател 163к.с.
      А защо не се огледаш за някое Терано 2 дълга база
      P.S.Пък ако е нисан терано 2 мога да помогна най-малкото със съвет
      Даже има един като моя екземпляр (лимитираната серия):http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details
      Последно редактирано от masagero; 19-01-12, 13:27. Причина: P.S.

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
        Относно този от италянския сайт врата задна дясна е доста сериозно увредена и защо ли има вързано въже затеглене отпред?!
        Даже има един като моя екземпляр (лимитираната серия):http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...712&f1=details
        Това бе само пример.
        „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
          Ами не е лош като го гледам, но се спрях на Терракан, защото колегите тук във форума съветваха, че Нисаните не са за шосе, пък повече за шосе ще ми трябва. Имаше и други съображения като подръжка и др., не помня вече. Но от всичко изговорено тук реших, че не е за мен. Ох, и аз не знам вече

Коментар

Teракана е по добър от Тераното, карал съм ги и двете.

Коментар

Легенди има за всяка марка автомобили. Истината е, че е необходимо правилно поддържане и тогава можем да се радваме на свестни коли Тази ставала, онази не, онзи казал, трети замазал, няма такъв филм. Няма нечуплива кола.
              Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Колежке, успех с покупката. Моят съвет е следният - а той е базиран на техническа литература и опит с разните му там коли. Та коли на по 118 - 150 000 км в БГ можеш да купиш само от брат си и то ако той е взел колата нова. На година по средно статистическа документация в зависимост от държавата, където се управлява автомобила е 30 000 км/год. сама можеш да пресметнеш приблизителният километраж. Автомобил на около 200 000 км не трябва толкова да те притеснява ако на пръв поглед не видиш явни проблеми, след пробно каране с колега който има понятие от автомобили - това ще го установиш. После моят съвет е отиди до ИНД на обстоен технически преглед на ходова част, двигател и горивна уредба ако погледнат и климатика няма да сгрешиш.Следваща стъпка - отиваш при резервните части в ИНД - там където се поръчват и по рама или номер проверяваш има ли и ако има какви части са поръчвани, това би могло да издаде скрити бивши проблеми. Та в общи линий това е , ако мога с още нещо да помогна - пиши.
                Аз лично съм пре доволен от колата, цените на частите и разхода, разбира се изникват проблеми но всичко се поправя. Успех още веднъж, не се отказвай дори веднага да не намериш нещо читаво.
                П.С ако имам много правописни грешки - ШЪ ИЗВИНЯВАТЕ.
                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X