Накратко: Преди две седмици разбиха Санта Фе-то за пореден път, но сега и доста по-жестоко. Резултат- едно разбито стъкло,един липсващ фар (направо ме боли сърцето като си помисля колко си играх с тея фарове да ги направя да светят като фабричен ксенон,с което бях успял) ,един разбит фар (предположението ми е,че са го натрошили,защото не са могли да го изкарат-не са развили последния болт), липсващи копчета от таблото (за ESP,фаровете за мъгла,осветление на таблото и ниво на фаровете). До тук добре,всъщност изобщо не,но както и да е. Сега почва *******. Колата от две седмици е в сервиза на застрахователната компания (тъй като имам още разправии няма да пиша името засега,че не се знае какво ще стане). На първо място може да падне гаранцията на колата,защото ЗК (застрахователната компания) не иска да даде колата за ремонт в IND Commerce,а в техен оторизиран сервиз. То пестене на пари -добре,ама чак пък толкова. Това едно на ръка. Стъклото искаха да слагат обикновено и да му лепят фолио,а оригиналните стъкла на колата са тонирани,със слънчева защита и тн. Това беше скандал номер 1. Хеле,сложиха каквото трябва. После не искаха да изплащат липсващия фар,защото видите ли- нямало парче от него и политиката на ЗК не позволявала. Ама нищо,че другият фар е направен на сол,нищо че акумулатора е откачен (очевидно ,за да не свири алармата) ,нищо че има разбито стъкло и тн. Айде и на това кандисаха- ще го изплатят. Днес се чуваме с момчето от сервиза ,за да разбера докъде е стигнала работата и ми то ми казва,че търсели машинки за фаровете. Шах с пешката ,оригиналните фарове си идват с машинки,дори турските ментета идват с машинки (разликата в цената е точно два пъти). Та питам се аз,при положение че ЗК е направила от мен над 6000лв от застраховки ,колко е възможно да сложат нещо по-лошо дори от турските ментета фарове ,та да няма машинки. Честно казано не ми се разправя ,но ако са някакви чупентии ще полудея.
Ето и малко снимки от месторпестъплението. П.П. Отпечатъци полицията не можа да намери.

Ето и малко снимки от месторпестъплението. П.П. Отпечатъци полицията не можа да намери.
Коментар