Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Май си прегреях Галопера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Май си прегреях Галопера

Значи колегата ти е казал да погледнеш капачката на маслото,а ти говориш за капачката на радиатора...какво очакваш да видиш на нея...! Както и да е .....пиши какво е станало ...
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Аха, Ронин е прав - КАПАЧКАТА ЗА МАСЛОТО, другата не е показател. Абе виж си пак маркучите те са много гадни, щото може да сълзи в началото и дорде го видиш, то се изпари и в един "прекрасен" миг - честито.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Добър вечер,но да не се забравя урок първи:сутрин за две-три минути се вдига капака на двигателя,за да се провери нивото на течностите в охладителната,мазителната и спирачната системи.Може чисто и просто на колегата да му е "тръгнала"водната помпа и губи течност само по време на работа на двигателя(засега).когато загуби ниво се получава един вид парна възглавница,която създава налягане непреодолимо от водната помпа и се поява...Дано не е отишъл на сериозните неприятности!На всички успех!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

На джипа след като минах около 400км.засега му няма нищо ,но исках да ви попитам какво масло да му сипа тъй като наближава км.за смяна а по книга му дават с минерално?Вие(колегите който карат Галопер;Паджеро) с какво масло го карате?
          Благодаря!

Коментар

Аз с минерално около 6 литра най беше !
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Аз също мисля да взема минерално(харесал съм едно на Репсол и едно на Лики Моли ),просто питах защото може да имате впечатления с някоя от двете марки ,а и с някоя синтетика затова.Поздрави

Коментар

аз моя го карах с 5VV40...
                по спомени след смяна на антифриза не ми го бяха обезвъздушили добре и изчезна парното, та ходих да им правя рекламация...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X